Четвер, 02.05.2024, 07:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Уроки теоретичного і виробничого навчання » Уроки теоретичного і Виробничого навчання

Розробка відкритого уроку виробничого навчання з професії «Кухар»

Тема уроку Приготування рулету та запіканки картопляної  з овочами та грибами.

Мета уроку:

  • оволодіти новими прийомами та операціями приготування рулету і
    запіканки картопляної з овочами та правилами подавання;
  • дотримуватись правил охорони праці та життєдіяльності, санітарно-
    гігієнічних вимог;
  • виховувати уміння працювати в колективі, економне відношення до
    сировини, води, електроенергії; любов до обраної професії;
  • розвивати самостійність та творчість.

Тип уроку: урок формування складних умінь та навичок.

Матеріально-технічне забезпечення уроку: електричні плити, жарові шафи, ножі та розбірні дошки з відповідним маркуванням, сковороди, листи, серветка, тарілки, лопатки, соусниці, ваги, плакати, інструкційно-технологічні і технологічні картки, Збірник рецептур страв і кулінарних виробів для підприємств громадського харчування.

 

завантажити

Категорія: Уроки теоретичного і Виробничого навчання | Додав: Адміністратор (25.03.2014)
Переглядів: 5614 | Коментарі: 8 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
1 Sergevake  
0
<a href=http://zmkshop.ru/>заводы московской области и фабрики москвы экскурсии</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz