Тема уроку Приготування рулету та запіканки картопляної з овочами та грибами.
Мета уроку:
- оволодіти новими прийомами та операціями приготування рулету і
запіканки картопляної з овочами та правилами подавання;
- дотримуватись правил охорони праці та життєдіяльності, санітарно-
гігієнічних вимог;
- виховувати уміння працювати в колективі, економне відношення до
сировини, води, електроенергії; любов до обраної професії;
- розвивати самостійність та творчість.
Тип уроку: урок формування складних умінь та навичок.
Матеріально-технічне забезпечення уроку: електричні плити, жарові шафи, ножі та розбірні дошки з відповідним маркуванням, сковороди, листи, серветка, тарілки, лопатки, соусниці, ваги, плакати, інструкційно-технологічні і технологічні картки, Збірник рецептур страв і кулінарних виробів для підприємств громадського харчування.
завантажити
|