Під час проведення першого етапу конкурсу учні виконували письмово тестові завдання з предметів професійно-теоретичного навчання «Технологія приготування їжі», «Устаткування підприємств харчування», «Організація, обслуговування виробництва», «Облік, калькуляція, звітність», «Охорона праці» - 50 тестів, 2 задачі та складання схеми послідовності технологічного процесу.
Найкраще із завданнями першого етапу впоралася Кічула Тетяна, яка з 60 можливих набрала 57 балів і стала лідером у змаганні.
Під час другого етапу учні виконували єдине для всіх практичне завдання: приготування страви «Бризоль з складним овочевим гарніром». Бризоль учні готували з кролятини, а складний гарнір являв собою смажену картоплю-фрі з різною формою нарізки.
Всі учні віднеслись з великою відповідальністю до виконання завдань, проявили максимум знань з теоретичного навчання та практичні уміння, навички та творчість у оформлені готової страви. Компетентне журі у складі заступника директора з НВР Кваши Т.В., старшого майстра Бондаря О.В., голови методичної комісії «Кухар» Трипольської К.С., майстра в.н. Чегодар Т.А. слідкували за роботою учасників конкурсу.
В результаті з максимальної кількості 120 балів за два етапи конкурсу найбільше набрали три учні, які стали в результаті змагання переможцем і призерами:
- Кічула Тетяна 113 б. – І місце
- Мартинюк Юлія 105 б. – ІІ місце
- Елик Дмитро 100 б. – ІІІ місце
Кічула Тетяна Мартинюк Юлія
Конкурсна страва Кічули Т.
Результати конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар» об’єктивно висвітлили рівень навчальних досягнень учнів-випускників та підготовленість до трудової діяльності.
За результатами конкурсу встановлено, що Кічула Тетяна, Мартинюк Юлія, Елик Дмитро показали високий рівень навчальних досягнень з професійно-теоретичного навчання і професійно-практичного навчання, а достатній рівень навчальних досягнень під час конкурсу продемонстрували більшість учнів групи, що є підтвердженням високого рівня професійно-практичного навчання, яке здійснює у гр.№150 досвідчений майстер виробничого навчання другої категорії Тарасюк Л.В..
Переможця і призерів конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар» нагороджено дипломами.
Методист Баранюк Л.Г.
|