П`ятниця, 03.05.2024, 14:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Конкурси фахової майстерності учнів » Конкурси фахової майстерності учнів

Конкурс фахової майстерності серед учнів-випускників групи №150 ІІІ курсу з професії «Кухар»
   Під час проведення першого етапу конкурсу  учні виконували письмово тестові завдання з предметів професійно-теоретичного навчання «Технологія приготування їжі», «Устаткування підприємств харчування», «Організація, обслуговування виробництва», «Облік, калькуляція, звітність», «Охорона праці» - 50 тестів, 2 задачі та складання схеми послідовності технологічного процесу.

   
   Найкраще із завданнями першого етапу впоралася Кічула Тетяна, яка з 60 можливих набрала 57 балів і стала лідером у змаганні.
 

    Під час другого етапу учні виконували  єдине для всіх практичне завдання: приготування страви «Бризоль з складним овочевим гарніром». Бризоль учні готували з кролятини, а складний гарнір являв собою смажену картоплю-фрі з різною формою нарізки.

     Всі учні   віднеслись  з великою відповідальністю до виконання завдань, проявили максимум знань з теоретичного навчання та практичні уміння, навички та творчість у оформлені готової страви.   Компетентне журі у складі   заступника директора з НВР Кваши Т.В.,   старшого майстра Бондаря О.В., голови методичної комісії «Кухар»  Трипольської К.С., майстра в.н. Чегодар Т.А.   слідкували за роботою учасників конкурсу.

    В результаті з максимальної кількості 120 балів  за два етапи конкурсу найбільше набрали  три учні, які стали в результаті змагання  переможцем і призерами:
 

-       Кічула Тетяна 113 б. – І місце

 

-       Мартинюк Юлія 105 б. – ІІ місце

 

-       Елик Дмитро 100 б. – ІІІ місце


   
  
                    Кічула Тетяна                                                                    Мартинюк Юлія
 
                         
                                                   Конкурсна страва Кічули Т.
 
    Результати  конкурсу фахової майстерності з  професії  «Кухар» об’єктивно висвітлили рівень навчальних досягнень учнів-випускників та підготовленість до трудової діяльності. 
 

    За результатами конкурсу встановлено, що Кічула Тетяна, Мартинюк Юлія, Елик Дмитро показали високий рівень навчальних досягнень з професійно-теоретичного навчання і  професійно-практичного навчання, а достатній рівень навчальних досягнень під час конкурсу продемонстрували     більшість учнів групи, що є підтвердженням високого рівня професійно-практичного навчання, яке здійснює у гр.№150 досвідчений майстер виробничого навчання другої категорії Тарасюк Л.В..

 

     Переможця  і призерів конкурсу фахової майстерності з професії   «Кухар» нагороджено дипломами.

 

 

                                                                                                                                                                                                 Методист Баранюк Л.Г.


Категорія: Конкурси фахової майстерності учнів | Додав: Адміністратор (24.03.2014)
Переглядів: 952 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz