Четвер, 09.05.2024, 08:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2023 » Червень » 9 » Зустріч
19:30
Зустріч

Тема війни в Україні постійно присутня у навчально-виховному процесі ліцею. Наші ліцеїсти та педагогічні працівники разом і особисто збирають та перераховують кошти на допомогу ЗСУ, надають матеріальну допомогу. Напередодні класний керівник Коноваленко Н.М. запросила на зустріч з ліцеїстами інструктора відділення рекрутингу та комплектування 4 відділу Баштанського СПРТЦК Миколаївської області старшого сержанта Скакуна С.О..

З перших хвилин зустрічі Сергій Олександрович заполонив увагу всіх присутніх і на запитання про те, як розпочався його військовий шлях, повіврозповідь спокійно, виважено та впевнено, починаючи з перших годин і днів вторгнення російських самозванців на територію Криму 28 лютого 2014р.. В перший день, не розмірковуючи, пішов до військкомату і вже до сьогодні захищає нашу Вітчизну.

Цитуючи статтю 65 Конституції України - «Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов’язком громадян України. Громадяни відбувають військову службу відповідно до закону.», він конкретно роз’яснив законність призовів тих, хто у свій час пройшов строкову службу і звільнений у запас, про волевиявлення добровольців боронити рідну землю, про громадян, які мають хворий стан здоров’я та про строкову службу під час війни, тим самим допоміг багатьом присутнім розібратися у помилкових уявленнях про військову мобілізацію.

Сергій Олександрович детально розповів про навчання в наш час у військових коледжах та вищих навчальних закладах, адже для нашої держави потрібні висококваліфіковані захисники не тільки в період війни, нав’язаної рф, але й у мирний час. Запропонував здобувачам освіти обміркувати можливість вступати до військових навчальних закладів вже в цьому році.

Звертав увагу на те, що сьогодні всім потрібно ще більше шанувати і допомагати нашим захисникам, які прагнуть перемогти російських загарбників, щоб кровопролитна війна закінчилася і не перейшла у спадок підростаючому поколінню.

До останніх хвилин зустрічі, як людина, що вміє комунікувати з підлітками й молоддю, утримував увагу аудиторії на повазі до Вітчизни, наших незламних захисників, які не шкодуючи власних життів, захищають мир та спокій Українців, боронять рідну землю від нападників.

Гучними аплодисментами всі присутні подякували Сергію Олександровичу за те, що він знайшов час для такої важливої і необхідної для нас зустрічі!.

Заступник директора з НВих.Р

Людмила БАРАНЮК

Переглядів: 47 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz