Четвер, 09.05.2024, 07:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2023 » Квітень » 19 » Зустріч
07:37
Зустріч

За повідомленням МОН України в умовах воєнного стану в Україні вживання психоактивних речовин та протиправна поведінка серед неповнолітніх чинять серйозну небезпеку. Тому з метою профілактики такого явища, як вживання алкогольних та інших психоактивних речовин, нещодавно до ліцею був запрошений О.О. Бондар, старший офіцер ДОП СПД№1 ВП№1 Баштанськоко РВПГУНП Миколаївської області, який зустрівся зі здобувачами освіти саме в бомбосховищі під час оголошеної повітряної тривоги. Олег Олексійович зазначив, що увага до цього питання невипадкова, адже статистика останніх років свідчить, що кількість злочинів та протиправних дій, які були вчиненні неповнолітніми, постійно зростає. Адже правопорушення неповнолітніх тісно пов’язані з процесами деморалізації суспільства, бездомності, стрімким розвитком наркоманії, розповсюдженням інших соціально негативних явищ Все це більше стосується підлітків зі слабкою силою волі, які не дружать з відповідальністю, не вміють переборювати труднощі та адекватно оцінювати ситуацію, учасником якої стають.

У таких підлітків спостерігається відсутність колективних інтересів, розрив між особистими інтересами і громадським обов’язком, а правомірні можливості задоволення своїх бажань обмежені.

Олег Олексійович підкреслив, що у ліцеї здійснюється повноцінний навчальний процес і частина учнів, у вільний від занять час, займаються у спортзалі. Це значно краще для зміцнення здоров’я, формування товариських стосунків, ніж байдикування, під час якого виникають проблеми з вживанням психоактивних речовин та скоєння протиправних вчинків. Побажав ліцеїстам формувати систему знань з питань основ держави та права, правосвідомої поведінки; виховати в собі нетерпимість до різноманітних правопорушень.

Заступник директора з НВих.Р.  Людмила БАРАНЮК

Переглядів: 53 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz