Субота, 27.04.2024, 05:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 16 » Живий зв’язок між поколіннями теперішніми і майбутніми
12:50
Живий зв’язок між поколіннями теперішніми і майбутніми

Живий зв’язок між поколіннями теперішніми і майбутніми.

     12.02.2015р. класний керівник гр. 160 Федоренко С.М.  провів відкриту виховну годину «Афганістан болить в душі моїй…», на яку були запрошені учасники бойових дій в Афганістані: Коптєв А.М. – голова районної організації воїнів – афганців, Козлов О.М., Бєдов Н.І. Малихін С.О., адже вони є самий живий зв’язок між поколіннями теперішніми і майбутніми. Присутні на цьому заході зібралися, щоб вшанувати пам’ять тих, хто поліг на афганській війні, вшанувати пам’ять тих молодих людей, які йшли туди не за орденами і медалями, а свято вірячи…, що виконують свій інтернаціональний обов’язок, тобто захищають братній народ. Вони вірили й думали, що продовжують подвиги й славу батьків і дідів, які виконували такі обов’язки в Іспанії, Чехії, Угорщині…

     Під час проведення заходу присутні мали можливість переглянути відеоматеріали про війну в Афганістані, про воїнів – земляків Сергія Алхімова та Сергія Діденко, які загинули в цій війні, переглянули кліп О.Розембаума «Чорний тюльпан», послухати вірші учнів про героїзм воїнів- інтернаціоналістів.

     Зі словом до учнів звернувся Коптєв А.М. – голова районної організації воїнів - афганців: «…В  лютому 1989 закінчилась війна, яка принесла тисячі жертв, сльози і горе в мирні родини. Сьогодні ми згадали героїв тієї страшної війни, полинули в спогади і хочемо, щоб ці спогади пройшли крізь ваші серця, і ви розуміли, що найстрашніше у світі – це війна. Ми повинні пам’ятати тих, хто не  дожив, не доспівав, не докохав.»

У виконанні майстра виробничого навчання Поленка М.І. пролунала пісня «Этим парням будет вечно по двадцать».

  

     Метроном відлічує хвилину мовчання, стоїть  стакан води зі  скибою хліба, горять свічки, квіти… Все це говорить про те , що молодь пам’ятає і буде пам’ятати про тих, хто пройшов через війну. Вони цього заслуговують.

    По закінченні зустрічі воїни – афганці подарували на пам’ять календарі 2015 року з фотографіями воїнів– афганців району та сфотографувались на пам’ять про зустріч.

Переглядів: 533 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz