Субота, 27.04.2024, 03:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Грудень » 2 » Заключний етап місячника методичної роботи членів МК «Обліковець; конторський службовець; діловод»
15:07
Заключний етап місячника методичної роботи членів МК «Обліковець; конторський службовець; діловод»

     Заключний етап місячника методичної роботи членів МК «Обліковець; конторський службовець; діловод» підходить до кінця. Гідне його завершення супроводжувалося проведенням 29.11.2013р. відкритого позаурочного заходу під назвою «Економічна панорама «Промислова Україна»», який організувала і провела на високому науково-методичному рівні викладач Шупрудько Т.О. з учнями І – ІІІ курсів з професії «Обліковець; діловод». З’ясування значення діяльності підприємств в економічному розвитку нашої держави, на прикладі сучасних вітчизняних товаровиробників України, Миколаївської області, Казанківського району, відбувалося мобільно. Вже з перших хвилин розпочалося активне обговорення вислову Полла Гетті, що став епіграфом заходу: «Якщо сьогодні зникне виробництво, то завтра – людство».

 

       Учні жваво висловлювали свої думки, аналізуючи підготовлені повідомлення про сучасні досягнення у тих, чи інших галузях промисловості України. Не аби яку гордість висловлювали юнаки за вітчизняне літакобудування та його перспективи. В нагоді стала комп’ютерна презентація  вантажного літака АН-124 «Руслан», транспортного літака АН-225 «Мрія». Також не оминули увагою сучасний бойовий танк Т-84М «Оплот», бойові машини «Ятаган», «Булат», виробництво сучасних автобусів різних класів акціонерної компанії «Богдан Моторс», тощо.

 

       Дівчата, на те вони майбутні леді, із задоволенням повідомляли про досягнення легкої промисловості, зокрема Міжнародного швейного концерну «Воронін», ПАТ «ВОЗКО», ВТФ «Велам», тощо. Не оминули й харчову промисловість, повідомивши про сучасні досягнення державного підприємства «Артемсіль», ТОВ «Сандора», ПАТ «Баштанські сири», про їх високоякісну продукцію, яку українці часто споживають та  експортують  у багато країн світу.

 

       В ході економічної  панорами висвітлена економіка рідного краю через діаграми про валовий збір зернових та технічних культур в Україні, Миколаївській області та Казанківського району у 2013р.. Більшість з учнів навіть не здогадувалися про  вагомий внесок, зроблений земляками, у державний хлібний коровай. Викладач назвала прізвища керівників державних та приватних підприємств, які примножують славні традиції українського народу та закликала рівнятися  на них у майбутній професійній діяльності,  пишатися за науко-технічні, економічні показники діяльності співвітчизників, які сприяють економічному розвитку держави та прославляють Україну далеко за її межами.

        Про те чи запам’яталася присутнім економічна панорама України, Тетяна Олександрівна запропонувала розглянути кросворд та ребуси, які учні залюбки відгадали та отримали символічні призи.



    В цей день члени методичної комісії «Обліковець; конторський службовець; діловод» провели засідання для підведення підсумків своєї роботи під час проведеного місячника. Кожний з них підготував виступ про форми методичної роботи з учнями на уроках та у позаурочний час та про те, якого результату досягли під час проведення різних за формою позаурочних заходів. Всі зійшлися на тому, що проведений місячник методичної роботи не пройшов безслідно, адже подяки учнів за цікаві й приємні для них заходи, бажання їх активно приймати участь в організації та проведенні – найбільша похвала. 

Методист Л.Г.Баранюк


Переглядів: 3479 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.9/10
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz