Субота, 27.04.2024, 06:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Травень » 7 » Взяли участь у квесті «Сторінками слави та безсмертя»
09:09
Взяли участь у квесті «Сторінками слави та безсмертя»

Взяли участь у квесті «Сторінками слави та безсмертя»

   Вихованці Казанківського професійного аграрного ліцею приймали активну участь у заходах, приурочених до 70 – ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70 – ї річниці завершення другої світової війни, які проводились в навчальному закладі та в районі.  07.05.2015 року, знатоки історії рідного краю взяли у  квесті, який організували фахівці централізованої бібліотечної системи: директор ЦРБ Крюкова Л.В., бібліотекарі Буднік О.П., Музика Л.І., Пойда Л.М.,  директор районного народного історичного музею Маслова Н.Д. та бібліотекар ліцею Воляницька Т.І.

      Розпочався захід  із  загальноліцейної лінійки, під час якої заступник директора з виховної роботи Н. О. Сізоненко поінформувала всіх присутніх про мету проведення квесту та представила 3 команди, які стануть учасниками заходу. Активно долучились до заходу учні груп: 160, 158, 162 гр. (капітани команд: Красін Володимир, Лєбєдєв Євген та Задоєнко Сергій).

     Взяв початок  квест у ліцейному музеї Бойової слави, де  бібліотекар ліцею Воляницька Т.І .провела екскурсію.

 Потім  О. П. Буднік ознайомила команди з умовами гри.

 Тож, стартувавши із ліцейного музею, учасники, згідно отриманим картам відправились кожен по своїх маршрутах та пунктах призначення, де повинні показати свої знання про партизанський рух на Казанківщині, розповісти про наших земляків на фронтах Великої вітчизняної війни,  надати відповіді на питання на тему «Визволення Казанки».

     На зупинках біля памятної дошки герою-земляку П.Коптєву,

 картинної галереї «Видатні казанкіці»,

районного історичного музею (зал «Велика Вітчизняна війна) учасники квесту, згідно отриманним завданням, використовуючи підручні матеріали, намагались якомого вірніше відповісти на поставлені запитання та отримати найвищі бали.

   Підсумовуючи результати заходу, директор ЦБС Л. В. Крюкова зазначила, що ліцеїсти вдало проявили свої ерудицію та знання з історії рідного краю та літератури за часів Великої Вітчизняної війни. Кожна з команд дізналась про зайняті ними місця, отримали заохочувальні призи та символічні стрічки кольорів української символіки.  

     Адміністрація ліцею, весь педагогічний колектив виносять велику подяку колективу централізованої бібліотечної системи на чолі з директором Крюковою Л.В., директору районного народного історичного музею Масловій Н.Д. та голові районної організації ветеранів війни та праці Ризук М.Г. за тісну співпрацю з національно – патріотичного виховання молоді.

     «Подвигу жити в віках» під таким заголовком в бібліотеці ліцею оформлена тематична виставка літератури.

Сізоненко Н.О.- заступник директора

                                                                                               з навчально – виховної роботи

Переглядів: 484 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz