Середа, 08.05.2024, 18:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2021 » Грудень » 5 » Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»
15:48
Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

 

      Після карантину, запровадженого на всій території України,  29 листопада  учні ліцею приступили до навчання у звичному режимі, а керівники груп відразу залучили їх до участі у різних виховних заходах, що приурочені в цей період Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства».

Майстер в.н. Поленок М.І. 30 листопада організував у гр.№176 годину спілкування за темою: «Скажемо Ні насильству!». Михайло Іванович прагнув сформувати у юнаків уявлення про проблему насилля й жорстокості, їх наслідків та вміння попереджувати жорстоке поводження з людьми.

 

Юнаки уважно слухали про вражаючі факти різних форм насилля, а особливо  в молодіжному середовищі. Разом обговорили питання, як захиститися від будь-якого насильства та шляхи його подолання.

 

 

Майстер в.н. Кирнос В.П. 01 грудня провів з учнями групи №177 інформацію новин до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, під час якої учні усвідомлювали небезпечність цієї вірусної інфекційної хвороби. Віталій Петрович загострив увагу юнаків на шляхи  поширення та попередження небезпечної хвороби.

 

 

 

      Цього дня бібліотекар ліцею Воляницька Т.І. разом з практичним психологом Долженко І.Ф.  під час запланованого заходу «Кібербулінг або агресія в Інтернеті» повели розмову з учнями-мешканцями гуртожитку про кібербулінг, який може відбуватися в соціальних мережах, платформах обміну повідомленнями (месенджерах), ігрових платформах та мобільних телефонах.

 

Аргументовано доводили, що кібербулінг спрямований на залякування, провокування гніву чи приниження тих, проти кого він спрямований. Запропонований відеоролик допоміг учням дати усвідомлену відповідь на поставлені питання:

 

-        До яких наслідків призводить кібербулінг?

-        З ким має поговорити підліток, якщо хтось цькує його в Інтернеті?

-        Чому так важливо вчасно звернутися за допомогою під час кібербулінгу?

 

 

Щоб учні знали як діяти у різних випадках кібербулінгу, Тетяна Іванівна всім учасникам заходу роздала створені нею буклети.

                 Заступник директора з НВих.Р                           Людмила БАРАНЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 141 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz