П`ятниця, 26.04.2024, 13:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 23 » Визначення початкового сальдо по синтетичних рахунках
07:15
Визначення початкового сальдо по синтетичних рахунках

        22 жовтня 2015р. місячник методичної роботи членів МК «Обліковець, діловод»  продовжила майстер  виробничого навчання Ярошенко А.А., яка провела відкритий  урок професійно-практичної підготовки на тему: «Визначення початкового сальдо по синтетичних рахунках. Визначення дебетових та кредитових оборотів по синтетичних рахунках».

       Урок пройшов на відповідному методичному рівні, вступний інструктаж проведений з використанням ІКТ та інтерактивних вправ, таких, як: «Лототрон», «Активізуюча вікторина», «Точка опори».

       У ході уроку використано великий арсенал комплексно-методичного забезпечення: картки-завдання, опорні схеми, інструкційно-технологічні картки, мультимедійне обладнання, комп’ютерна презентація.

        Під час поточного інструктажу учні виконали наскрізну задачу з визначення початкового сальдо та оборотів по синтетичних рахунках, складали бухгалтерські проведення та оборотну відомість.

         На заключному інструктажі  учні відповідально підійшли до виконання самостійного завдання, виконали вправи «Влучний стрілець» та «Перевір формулу». Доцільно  було проведено рефлексію та дебрифінг, під час якого вони ділились враженнями, що їм сподобалося та запам’яталося, висловлювали свої думки щодо набутих знань та навичок під час уроку.

         По закінченню уроку професійно-практичної підготовки, присутні на уроці члени методичної комісії поділилися враженнями та відзначили, що мета уроку, яка полягала в систематизації і узагальненні раніше вивченого, розкритті значення знань про бухгалтерські рахунки, досягнута. Також Анна Анатоліївна вміло сприяла розвитку в учнів логічного  мислення, ініціативи, самостійності та вміння приймати рішення. Протягом уроку виховувала почуття відповідальності за виконану роботу, почуття орієнтації на кращі результати у навчанні.

 

Голова МК «Обліковець; конторський службовець; діловод»

Шупрудько Т.О.

Переглядів: 619 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz