Середа, 08.05.2024, 13:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2021 » Липень » 1 » ВИПУСКНИЙ 2021 РОКУ
20:20
ВИПУСКНИЙ 2021 РОКУ

 

       Ось і прозвучали в ліцеї останні акорди навчання для юнаків ІІІ курсу групи №170, які протягом трьох років опановували  професію Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту с/г техніки та устаткування, водій автотранспортних засобів. Цього вечора в актовому залі зібралися випускники, їх батьки, друзі та педагоги.

 

З привітанням до учнів звернувся директор ліцею Микола Миколайович Зубель, який подякував випускникам за їх старанність у навчанні,  якісне оволодіння робітничою професією, за якою вже більшість з них прагне працювати, за активну громадську позицію і яскраве позаурочне  життя  стінах ліцею.

                                   

Також Микола Миколайович нагородив випускників-здобувачів освіти: Клімова Олександра грамотою департаменту освіти і науки облдержадміністрації,  призера  (ІІ місце) у ІІ етапі обласної онлайн-олімпіади з навчальних предметів професійної підготовки професії Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва.

 

 

Дипломами І та ІІ ступеня обласних конкурсів  «Danke міх» та   «Джерело надій» нагороджений Перевозчиков Євгеній.

 

Грамотами за вагомі досягнення у спорті нагородженні Швагер Дмитро, Клімов Данило, Іскра Володимир.

 

 

 

Дирекція ліцею винесла подяки батькам:  Перевозчиковим Віталію Георгійовичу і Ірині Володимирівні, Бондаренко Віталію Віталійовичу і Тетяні Миколаївні, Клімовій Вікторії Олександрівні, Швагер Юрію Олександровичу і Ларисі Вікторівні, Чудновцевій Галині Володимирівні,

Іскрі Дмитру Борисовичу і Світлані Анатоліївні, Кваші Леоніду Михайловичу і Тетяні Василівні  за виховання порядних, трудолюбивих, доброзичливих, цілеспрямованих, спортивних та артистичних синів.

 

 

 

 

 

Після урочистої частини відбувся концерт за участі юнаків-випускників, учнів ліцею, майстра в.н. Поленка М.І., викладачки Ляховської Н.С., учнів ліцею  та запрошених гостей Галкіної А.Ю на чолі  танцювального колективу.

 

 

 

 

 

 

Дорогі випускники! Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Бережіть її, боріться за неї! Ніколи не переставайте надіятися і вірити!

Педагогічний та учнівський колективи ліцею бажають вам досягнення усіх висот, успіху у всіх ваших починаннях та головне: не забувати місце, де починався ваш життєвий шлях!

Заступник директора з НВих.Р

Людмила БАРАНЮК

 

 

Переглядів: 224 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz