Субота, 27.04.2024, 01:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Червень » 15 » Використання програми MyTest при викладанні предметів загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовки
14:33
Використання програми MyTest при викладанні предметів загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовки

          14 червня зібралася творча група небайдужих викладачів до вирішення проблеми про використання програми MyTest  при викладанні предметів    загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовки. Засідання проведене у формі круглого столу. Кожний учасник творчої групи опрацював не тільки перспективний педагогічний досвід колег, а й почали впроваджувати його елементи у навчальний процес.

 

 

 З пропозиціями щодо використання програми MyTest  при викладанні предмета «Агротехнологія»» виступив  викладач предмету «Агротехнологія» Агєєв С.В.

Керівник творчої групи викладач математики Тарановська Л. О.  практично продемонструвала як можна зацікавити учнів програмою інтернет-сервіс мультимедійних дидактичних вправ LearningApps,  яка нею апробована особливо на етапі закріплення вивченого матеріалу та вже забезпечує позитивний результат НДУ..  

 

                                                                           

 

    Людмила Олегівна конкретно зупинилася на інтернет-сервісі мультимедійних дидактичних вправ LearningApps, що дає змогу зробити урок цікавішим не тільки для учня, але й для самого викладача.

Творча група прийняла рішення - всім бажаючим ІПП допомогти опанувати LearningApps.org - онлайновий сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи, а також застосовувати його як конструктор для розробки різноманітних завдань з різних предметних галузей для використання і на уроках, і позаурочний час та  надає можливість отримання коду для того, щоб інтерактивні завдання були розміщені на сторінках сайтів або блогів викладачів і учнів.

Методист ліцею Л.Г. Баранюк

 

 

 

 

 

Переглядів: 543 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.8/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz