П`ятниця, 26.04.2024, 11:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 22 » Відкритий урок фізичної культури
12:38
Відкритий урок фізичної культури

Відкритий урок фізичної культури

      У рамках місячника методичної роботи МК викладачів суспільно-гуманітарного циклу  викладач фізичної культури Болотських Микола Русланович провів перший відкритий урок у своєму житті з теми «Тактика ведення м'яча. Тактичні схеми» у групі № 164. Урок мав чітку структуру, а робота учнів з опанування нової теми підпорядковувалася сучасним педагогічним принципам і методам. Молодий викладач поставив такі завдання: повторити техніку ведення м'яча внутрішньою стороною стопи, закріпити техніку удару по м'ячу зовнішньою стороною стопи та вивчення тактичних схем гри на полі в футбол.

    Урок розпочався  активною розминкою, де викладач запропонував кожному за пульсом  протягом 15 сек. перевірити частоту скорочень серця та запитав чи не виникли у кого якісь відхилення, тому що добре пам’ятав, що здоров’я учнів понад усе. Протягом всієї розминки учні разом з викладачем виконували вправи.

 

    Після розминки Микола Русланович продемонстрував у вправі техніку ведення і удару по м'ячу зовнішньою та внутрішньою частиною стопи. Після цього учні самостійно виконували вправи, під наглядом викладача.

 

    Подальша навчальна діяльність на уроці була направлена молодим викладачем на вивчення тактичних схем гри на полі у футбол. Учні активно співпрацювали з викладачем, а деякі зі тактичних схем розміщення гравців на полі, навіть самі називали та показували. Микола Русланович познайомив з основними тактичними схемами гри у футбол та таким прийомом як «автобус», що означає перехід всієї команди до  захисту своїх воріт.

  

На завершення уроку, Болотських М.Р. провів вікторину з теми уроку. 

   Також здійснив аналіз діяльності кожного учня на уроці. Відзначив активність та  успішне відпрацювання прав учнями Пустовим Олександром, Співаком Олександром, Сідоровим Валерієм, Совгирею Юрієм. За  результатами навчальної діяльності  на уроці учні групи отримали оцінки достатнього та високого рівня.

Голова МК суспільно-гуманітарного циклу

Федоренко С.М.

Переглядів: 528 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz