П`ятниця, 26.04.2024, 10:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Січень » 18 » Відбулися ліцейні педагогічні читання
14:47
Відбулися ліцейні педагогічні читання

Відповідно до річного плану роботи ліцею, плану методичної роботи на 2012-13н.р. та «Положенням про методичну роботу ПТНЗ» у січні проведені педагогічні читання з  науково-методичної проблемної теми ліцею: «Вплив новітніх технологій і їх значення у розвитку професійних і життєвих компетентностей учня – випускника ліцею». Мета педагогічних читань 2013 року полягала у висвітленні набутих знань та створеного власного досвіду роботи педагогами ліцею з формування  професійних і життєвих компетентностей учня-випускника ПТНЗ на підґрунті вивчення та впровадження інноваційних педагогічних технологій, перспективного педагогічного досвіду освітян  України, а також популяризації  кращого  педагогічного досвіду викладачів і майстрів в.н.  ліцею.

      Педагогічні читання із загальноліцейної науково-методичної проблемної теми  увійшли у третій  етап роботи, що  проводився в період з 10.01.2012р.  по 10.01.2013 р.. Під час педчитань   на засіданнях  кожної методичної комісії  відбулося  обговорення  результатів індивідуальної  роботи  педагогічних працівників над  шляхами вирішення загальної проблеми та обмін досвідом з  власних напрацювань. Під час обговорення виступів були виявлені нові педагогічні знахідки колег, елементи  кращого педагогічного досвіду педагогів ліцею. Результатом роботи  методичних комісій стали спільно розроблені методичні рекомендації, які запропоновані для застосування педагогічними працівниками у навчально-виховному процесі. Виступи І П П та розроблені до них методичні рекомендації по кожній методичній комісії зшиті у збірки, які надані педагогам ліцею для ознайомлення і застосування у практичній діяльності, а також для здійснення відповідних записів побажань, зауважень й рекомендацій. 

      Кращими роботами за змістом, об’ємом висвітленого матеріалу, представленими фрагментами власного досвіду роботи з методичним супроводом є виступи членів МК «Тракторист-машиніст с.г. виробництва» викладача спецдисциплін Булаша С.А., майстрів в.н. Пашкової С.А. та Полєнка М.І.; членів МК «Обліковець; конторський службовець» діловод» викладача Шупрудько Т.О. та майстра в.н. Нікуліної В.В.; старшого майстра Бондаря О.В.; викладачів суспільно-гуманітарного циклу: з  української мови і літератури  Кваши Т.В. та Степанової С.В., зарубіжної літератури Сізоненко Н.О., англійської мови Ткаченко О.В.; викладачів природничо-математичного циклу з біології та екології Баранюк Л.Г., хімії та біології Коноваленко Н.М., математики Тарановської Л.О.;  практичного психолога Долженко І.Ф.. 

       Результат педагогічних читань з реалізації науково-методичної проблемної теми ліцею відображено у наказі №10 від 28.01.2013 року.

                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                          Методист ліцею  -   Л. Г. Баранюк

Переглядів: 869 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.7/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz