Четвер, 09.05.2024, 06:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2022 » Лютий » 18 » В ліцеї продовжується місячник військово-патріотичного виховання
11:07
В ліцеї продовжується місячник військово-патріотичного виховання

На запрошення Долженко І.Ф. до ліцею на зустріч з юнаками завітали шановані жителі Казанківщини, ветерани-афганці Коптєв А.М., Озеров Л.А., Москалик О.П.. Ірина Федорівна та Тетяна Іванівна підготували разом з учнями виховний захід «Біль Афганської війни».

 

За допомогою презентації, відеороликів юнаки проймалися тими подіями, які відбувалися у далекі 1979-1989 роки, що й тепер відгукуються болем матерів, які не дочекалися своїх синів, болем втрат бойових друзів, земляків, громадян України.

Опанасюк Павло, Годван Микола повідомили про героїзм наших земляків Сергія Алхімова та Сергія Діденка, які безстрашно загинули у боях в далекому Афганістані.

 

 

Виразно  прочитали вірші Богдан Вожжов, Савєльєв Нікіта та Луценко Євген про загиблих синів у далекій і чужій країні, які поверталися пташиною в Україну до рідної хати.

 

Юнаки, затамувавши подих, слухали Андрія Миколайовича Коптєва та Олександра Павловича Москалика, які з болем у серці розповідали про жорстокі бої і важкі втрати своїх друзів, про тяжкі поранення і солдатську дружбу та вірність, завдяки якій залишилися живими.

 

Хвилиною мовчання всі учасники заходу вшанували пам’ять, тих хто загинув в Афганістані, виконуючи свій солдатський обов’язок, згідно військовій присязі.

 

По закінченню заходу юнаки мали можливість познайомитися з бойовою зброєю – ручним кулеметом, який був на озброєнні в той час в наших воїнів у Афганістані.

 

Також для юнаків випала рідкісна нагода переглянути фотоальбом Андрія Миколайовича Коптєва з раритетними фото його перебування на Афганській війні. 

 

 

Вважаю, що проведений Долженко Іриною Федорівною та Воляницькою Тетяною Іванівною захід з військово-патріотичного виховання є актуальним;  сприяє патріотичному вихованню молоді, шанобливому ставленню до воїнів-афганців, які чесно виконували  інтернаціональний обов’язок солдата.

Заступник директора з НВих.Р

Людмила БАРАНЮК

Переглядів: 161 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz