Середа, 08.05.2024, 22:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2021 » Вересень » 2 » Свято ЗНАНЬ у Казанківському професійному аграрному ліцеї
10:56
Свято ЗНАНЬ у Казанківському професійному аграрному ліцеї

 

1 вересня - це Свято всіх здобувачів освіти, педагогів, батьків. Початок нового навчального року - символічний крок  в країну знань, мудрості, доброти і людяності. В цьому році свято пройшло в патріотичному дусі: на сонці майоріло безліч жовто-блакитних стрічок, кульок та найголовніший символ України – прапор.  

Ошатно одягнені ліцеїсти, викладачі, майстри в/н, гості, батьки заполонили святково прибране ліцейне подвір’я і стали на першовересневу лінійку.

Ведучі свята Андрій Войчак, Марина Мулява, Кагдіна Анастасія та Артем Поленок вели програму свята, а музичний супровід здійснював Володимир Елик.

Для першокурсників це довгоочікуваний день - вони вперше переступають ліцейний поріг.

Директор ліцею  Микола Миколайович Зубель щиро привітав всіх з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти, людяності і побажав ліцеїстам досягти омріяної мети у стінах нашого навчального закладу, педагогічному колективу на збавляти темп якісної підготовки конкурентоспроможних робітничих кадрів, щоб всі задуми і плани знайшли своє втілення, а батькам доброго настрою та співпраці з ліцеєм.

Зі святом знань присутніх привітали шановні гості: голова Казанківської ОТГ Олексій  Вікторович Асмолов та заслужений працівник сільського господарства України Іван Іванович Чіпак, які теплими, щирими словами привітали учнівський та педагогічний колективи ліцею. Побажали, щоб новий навчальний рік був кращим за попередній, щоб ліцеїсти щиро прагнули до нових знань, набували якісні професійно-практичні уміння, інтелектуально та  фізично розвивались й морально зростали, були гідними громадянами України.

 Гарний настрій всім присутнім на святі дарували учасники художньої самодіяльності  на чолі з керівником Наталією Станіславівною Ляховською та майстер в/н Михайло Іванович Поленок.

З нагоди свята привітала всіх присутніх досвідчений викладач спецтехнології та класний керівник Віта Олександрівна Мартинюк, яка побажала всім міцного здоров’я,  учням -  наснаги, творчих успіхів  в оволодінні обраною професією, а  колегам – вагомих  досягнень на освітянській ниві.

 

До ліцеїстів звернулися їхні батьки Тетяна Іванівна Павловська та Олександр Олександрович Кагдін, які побажали здобувачам освіти і педагогам міцного здоров’я, щоб мрії здійснювалися та  благословили ліцеїстів на успішне навчання запашним короваєм.

 

Бадьоро, дзвінко, й весело в руках  Кагдіної Анастасії та Дмитра Кічули  дзвінок запросив учнів на Перший урок.

       Навчальний 2021-2022 рік Казанківському ПАЛ  розпочався!!!

Заступник директора з НВих.Р

Людмила БАРАНЮК

 

 

 

 

 

Переглядів: 202 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz