П`ятниця, 26.04.2024, 10:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Грудень » 2 » Свято дівочої краси
09:48
Свято дівочої краси
      27 жовтня в ліцеї відбулося свято краси – конкурсно-розважальна програма «Міс Золота осінь». Актовий зал ліцею переповнений. Підтримати чарівних дівчат прийшли ліцеїсти, викладачі, майстри виробничого навчання, а також знайомі і просто мешканці смт.Казанка, щоби разом добре відпочити. Всі конкурси, а їх було п’ять, оцінювало компетентне журі у складі старшого майстра С.В.Ляховського, методиста КазанківськогоДДЮТ С.В.Стицькової та методиста РБК І.Ф.Мазур.
      Візитна картка – таким був перший конкурс –найкращою виявилася у Євдокімової Ірини. А у наступному конкурсі «Осінній пейзаж» у створенні осіннього букету не було рівних Кулєбі Наталії. Майстерним читанням вірша про осінь зачарувала і суддів, і глядачів Голуб Вікторія. Неперевершеними у конкурсі пародій на відомих акторів та співаків стали Лабюк Марина та її одногрупник Рябошапка Ігор. Їм найгучніше аплодували глядачі.
      Під час вокально-танцювального конкурсу вирішувалася доля корони і звання «Міс Золота осінь», під час якого всі дівчата гарно виконали ліричні українські пісні та іскрометні танцювальні композиції з групами підтримки, доводячи, що вони все вміють. За набраними балами найкращою виявилася Ірина Євдокімова, яка отримала коронуі звання «Міс Золота осінь».
      Звання «Міс Посмішка» було присвоєно Вікторії Голуб, яка дійсно має найчарівнішу посмішку.
     Елегантності Марини Лабюк багато-хто заздрить та тільки дівчина у відповідь лагідно посміхається. Звання «Міс Елегантність їй 100% належить!
      Тендітність, «осина талія», лагідна посмішка все це помітили члени компетентного журі й одноголосно номінацію «Міс Ніжність» присвоїли Кулебі Наталії.
      Вітаючи конкурсанток, директор ліцею В.Г. Дорошенко відзначив, що свято дівочої краси гарно вдалося. Всі присутні у залі отримали задоволення, підняли свій настрій і просто культурно відпочили, а дискотека створить емоційний заряд бадьорості на цілий тиждень!.
      Про свято дівочої краси «Міс Золота осінь» було написано в районній газеті «Голос Казанківщини» у №95 (9512) від 01.12.2011року.
 
 
                                                                                                                                                              Методист ліцею  -   Л. Г. Баранюк
Переглядів: 878 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 1
1 Адміністратор  
0
Дуже гарно!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz