Субота, 27.04.2024, 02:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Березень » 22 » Семінар
21:46
Семінар

            21 березня 2019 року  на базі нашого навчального закладу  відбулось засідання методичного об’єднання викладачів  та майстрів виробничого навчання сільськогосподарського профілю ЗП (ПТ) О області.

       Учасників засідання привітав директор ліцею Зубель Микола Миколайович,    презентував  навчальний заклад, наголосивши на  досягненнях та перспективах розвитку  в тісній  співпраці з соціальними партнерами.  А  також провів  екскурсію  по ліцею  з відвідуванням кабінетів,  майстерень, лабораторій, гуртожитку, щоб  наші гості  могли переконатися в  гарних умовах, які створені колективом,  для навчання учнів.  

 

                                        

                            

       Заступник директора З НВР Кваша Т.В. поділилася досвідом  з присутніми   щодо організації впровадження сучасних виробничих технології  в освітній процес при підготовці кваліфікованих робітників  з професії Тракторист –машиніст сільськогосподарського виробництва.

        Методист НМЦ ПТО в Миколаївській області Лагутіна В.В.   ознайомила   з нововведеннями в нормативно-правовому забезпеченні діяльності ЗП(ПТ)О та особливостями  дуальної форми  навчання.  

 

 

        Викладачі, майстри виробничого навчання  навчальних закладів відвідали та обговорили відкриті уроки з теоретичного та виробничого навчання, які підготували та майстерно провели викладач Євдокімов М.М. та майстри виробничого навчання Лахтіонов В.В., Поленок М.І..  Уроки отримали схвальні відгуки колег.  

Описание: D:\Фото семінар\1\IMG_20190321_135620.jpg

 

 

Майстрам виробничого навчання було запропоновано пройти експрес-стажування на техніці іноземного виробництва.

 

   

 Голова методичного об’єднання, викладач Єланецького ПАЛ,  Матяш І.В.,  викладач Надбузького ПАЛ Лихоступ Ю.Й. та Пашкова С.А. майстер виробничого навчання нашого ліцею  поділилися досвідом з впровадження стандартів професійної(професійно-технічної)   освіти на основі компетентнісного підходу,   До обговорення цього питання долучилися переважна більшість присутніх, плідно  спілкувалися,  ділилися  думками, висловлювали зауваження та пропозиції.

 

      І на завершення заходу була проведена екскурсія до сільськогосподарського товариства СТОВ «Відродження», в ході якої директор підприємства Чіпак І.І. розповів про  техніку іноземного виробництва, яку має господарство, про впровадження передових технологій та їх результативність. А ще  заявив про свою зацікавленість у співпраці з ліцеєм у підготовці кваліфікованих кадрів.

 

       Учасники заходу дякували педагогічному колективу  за створені умови для плідної роботи та гостинність.

 

Заступник директора з НВирР Т.  Кваша

Переглядів: 387 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz