П`ятниця, 26.04.2024, 17:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Листопад » 11 » Розважально-пізнавальна гра «Кмітливий»
14:43
Розважально-пізнавальна гра «Кмітливий»

        Цього дня у кабінеті «Бухгалтерський облік» зібралися небайдужі до професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, діловод» учні І – ІІІ курсів. Адже цього дня з першокурсниками проводила розважально-пізнавальну гру «Кмітливий» досвідчений майстер виробничого навчання та майстер своєї справи Ярошенко Анна Анатоліївна.

Організація гри проведена на високому рівні, кожний її конкурс ніс пізнавальну інформацію, викликав жвавий інтерес та позитивні емоції. Учні не просто відповідали, а давали обґрунтовані відповіді на підставі своїх міркувань, спостережень та уявлень, аналізуючи не тільки те,  що знають або бачили в житті. 

        Здавалося, що першокурсники лише починають вивчати «ази» бухгалтерії, але вони вже уявили себе обліковцями та бухгалтерами  й одяг, взуття, аксесуари та косметику вже для себе вибрали й такі, щоб їх ділові якості підкреслити та бути привабними з оточуючими людьми.

       З мімікою та жестами в учасників теж виявилося все в порядку. За допомогою пантоміми учасники обох команд показали та й відгадали влучні вислови один в одного, наприклад, «Гроші люблять рахунок».

       В конкурсі «Поміркуй» учні аналізували цікаві факти такі, як: «Італійський вчений Д Манчіні розділив всі рахунки на «живі» і «мертві». Ця класифікація збереглася до початку ХХ ст.. під назвою рахунків персональних і матеріальних. Які це «живі», а які «мертві» рахунки?

       Підводячи підсумок гри, Анна Анатоліївна ще раз наголосила на важливості знань з бухгалтерського обліку та процитувала: Облік завжди і всюди мають добре знати люди. Без нього бізнесу немає і економіка страждає. Як калькулятор є в руці, то й буде повно в гаманці. Команду-переможця визнало компетентне журі, учасники якої отримали призи.

Методист Л.Г.Баранюк

Переглядів: 696 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.6/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz