Середа, 01.05.2024, 22:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Квітень » 1 » Проведена атестація педагогічних працівників
10:30
Проведена атестація педагогічних працівників

29.03.13р. для педагогічного колективу ліцею був напружений і водночас святковий день. В цей день атестувалися одинадцять викладачів і майстрів виробничого навчання (четверта частина педагогічного колективу). Попередньо, починаючи з 25 березня, на засіданнях методичних комісій відбулися творчі звіти педагогічних працівників, які атестуються.  Всі вони продемонстрували власні портфоліо, які наповнили розробками проведених відкритих уроків та позаурочних заходів, виступами на педагогічні читання, педагогічну раду, семінар-практикум та засідання школи молодого педагога, розробленим дидактичним матеріалом згідно проблемної науково-методичної теми. Також повідомили про те, які вони мають плани на майбутнє, обмінялися думками про шляхи впровадження інноваційних технологій та перспективного педагогічного досвіду у навчально-виховний процес, а також про узагальнення власного досвіду роботи.

Під час засідання всі члени атестаційної комісії були ознайомлені секретарем АК Бранюк Л.Г. з атестаційними листами  кожного педагогічного працівника та мали можливість поставити питання, висловити думку, побажання.

Першою в житті була атестація для молодих спеціалістів:  

Викладача фізичної культури і здоров’я Гулька Олексія Анатолійовича

Викладача математики Тарановської Людмили Олегівни

Викладача предмету професійно-теоретичного навчання «Сільськогосподарські науки» Євдокімова Миколи Миколайовича 

    

Викладача англійської мови Ткаченко Олени Володимирівни

Майстра виробничого навчання з професії «Тракторист-машиніст с.г. виробництва» Соляника Артема Олександровича

      Всім викладачам атестаційна комісія  ухвалила рішення: педагогічний працівник відповідає займаній посаді та присвоїти  кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», майстру виробничого навчання Солянику Артему Олександровичу  - відповідає займаній посаді та встановити 10  тарифний розряд:  

  Також атестаційна комісія за результатами вивчення діяльності педагогічних працівників у між атестаційний період вирішила:

Майстер в.н. з професії «Тракторист-машиніст с.г. виробництва» Пашкова Світлана Анатоліївна відповідає займаній посаді; встановити 12 тарифний розряд.

Майстер в.н. з професії «Обліковець; діловод» Ярошенко Анна Анатоліївна відповідає займаній посаді; встановити 11 тарифний розряд

                                                                                       

 Майстер в.н. з професії «Кухар» Тарасюк Любов Валентинівна відповідає займаній посаді; встановити 12 тарифний розряд ; порушити клопотання перед атестаційною комісією управління освіти і науки Миколаївської  облдержадміністрації про атестацію на відповідність раніше присвоєного педагогічного звання  «майстер виробничого навчання ІІ категорії»   

    Тарановський Іван Іванович майстер в.н. з індивідуального водіння автомобіля   відповідає займаній посаді;  підтвердити 10 тарифний розряд

     Для викладача предмету професійно-теоретичного навчання «Агротехнологія», який у свій час був старшим майстром,  Булаш Сергій Анатолійович  атестаційна комісія  ухвалила рішення: педагогічний працівник відповідає займаній посаді та присвоїти  кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії».

     Викладач світової літератури Сізоненко Наталія Олексіївна - педагогічний працівник відповідає займаній посаді; порушити клопотання перед атестаційною комісією управління освіти і науки Миколаївської  облдержадміністрації про атестацію  на відповідність раніше присвоєній  кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії».  

     Всіх викладачів і майстрів виробничого навчання, які атестувалися, щиро привітали члени атестаційної комісії та колеги й побажали не зупинятися на досягнутому, невтомності та бадьорості у житті, невичерпної енергії та творчих злетів у професійній діяльності.  

                                                                                                                                                       Методист ліцею Л. Г. Баранюк
Переглядів: 736 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.8/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz