Середа, 08.05.2024, 16:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2021 » Грудень » 20 » Про тиждень з професії « ВОДІЙ АТЗ»
21:46
Про тиждень з професії « ВОДІЙ АТЗ»

Широкі можливості для задоволення пізнавальних інтересів учнів відкривають предметні тижні та тижні з професійної підготовки , заходи які значно поглиблюють і доповнюють програмний навчальний матеріал. Здобувачам освіти подобаються вікторини, екскурсії, створення і представлення творчих робіт та звичайно ж, інтелектуальні ігри та конкурси.

В рамках виконання плану методичної роботи на 2021-2022 навчальний рік з 13 по 17 грудня 2021 року в нашому ліцеї проходив тиждень з професії «Водій автотранспортних засобів», організований викладачем Береговим В. Г.

Було розроблено та затверджено план проведення тижня.

Тиждень розпочався з проведення вікторини з ПДР. Кращою була визнана учениця групи № 178 Газіззянова Віолета. Друге та третє місце зайняли Насінник Катерина та Пилькова Анастасія.

Другого дня було випущено стінгазету « Щоб не трапилось біди, водій уважним будь завжди!» .

Третього дня було проведено тематичну інформацію новин : « А чи знаєте ви що …., де учні дізнались про різноманітні цікавинки з світу автомобілів.

Для закріплення знань, та повторення вимог ПДР стосовно руху велосипедистів було випущено та розповсюджено серед учнів буклет «Правила дорожнього руху для велосипедистів»

Найбільшу активність проявили здобувачі освіти гр.№172 при проведенні позаурочного заходу «Ми обираємо життя», під час якого було ознайомленно учнів з історією виникнення ПДР, з методами запобігання порушень ПДР, наголошено що тяжких наслідків ДТП можно було б уникнути.

Викладач Береговий В.Г. акцентував увагу на те, що з кожним роком зростає інтенсивність руху на дорогах країни, а це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання. В ході проведення заходу, педагог застосовував різноманітні методи спілкування: бесіду, поставлення проблемного питання, мозковий штурм. Для закріплення матеріалу учням було запропоновано розділитися на дві команди «Механіки» (жовті) та «Автомото» (зелені). В ході проведення заходу, учасникам команд було запропоновано по черзі відповісти на запитання із знання ПДР,» Будови автомобіля», та « Основ безпеки дорожнього руху та першої допомоги при ДТП» . У формі гри було перевірено знання ПДР та вміння швидко орієнтуватися за певних обставин. За результатами завдань проведеного заходу переможцями було визнано з мінімальним відривом команду «Механіки» (жовті). Кращим у практичному водінні вантажного автомобіля став Юрков Дмитро. (майстер з водіння автомобіля Тарановський І. І.)

В ході проведення тижня для учнів було організовано перегляд відеороликів про дотримання ПДР «Дотримуйся правил - збережи життя»

Найактивніших учасників заходів буде нагороджено грамотами на загальноліцейній лінійці.

 

Голова МК "Тракторист-машиніст с.г. виробництва" Віктор ЛАХТІОНОВ.

 

Переглядів: 130 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz