П`ятниця, 26.04.2024, 09:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Лютий » 8 » Про результати проведення місячника методичнчної роботи з професії «Кухар»
14:51
Про результати проведення місячника методичнчної роботи з професії «Кухар»

      Згідно річного плану роботи ліцею, планів роботи методичного кабінету та методичної комісії «Кухар» з 14.01 по 31.01.13р. проводений місячник  методичної роботи членів МК  «Кухар». Метою  заходів було поглиблення знань та  підвищення рівня професійної підготовки кваліфікованих робітників, розвитку творчої активності учнів та підтримки здібної молоді в  ліцеї, висвітлення кулінарних  новин та  пропаганда здорового харчування.

         Враховуючи те, що малочисельна методична комісія, яка складається з п’яти педагогічних працівників, оновилася, (ведучий викладач має педагогічний стаж роботи 2 роки, один майстер працює четвертий рік, а два майстра виробничого навчання працюють перший рік), всі взяли участь у місячнику  методичної роботи МК  «Кухар».

      Члени методичної комісії  провели відкриті уроки та позаурочні заходи. 

       Відкриті уроки викладача та майстрів виробничого навчання характеризуються вмілим застосуванням ІКТ, дидактичного матеріалу, опереджуючими завданнями, що якісно впливали на формування професійної і життєвої компетентності учнів.

        Навчально – виховна робота під час місячника позаурочної роботи МК  «Кухар»    спрямовувалася на розширення інформаційно-пізнавльних знань учнів, пов’язаних з обраною професію.  Під час проведення майстром в.н. Мартинюк В.О. відкритого позаурочного  заходу «А яєчко не просте… найцінніше… перепелине яєчко!» з учнями  першого курсу,  здійснювалося стимулювання творчого потенціалу  учнів шляхом залучення їх до проведення заходу, який викликав жвавий інтерес, позитивні емоції та приємні враження в усіх присутніх.

       Відкритий захід «Молоко, молочні продукти, страви з молока в українській кухні», проведений майстром в.н. Галахут Г.М., вирізнявся  великим об’ємом інформаційного матеріалу та наявним великим набором демонстраційного матеріалу (асортимент молока, молочних продуктів та страв з молока в українській кухні).

       По закінченні місячника позаурочної роботи МК  «Кухар» методист Баранюк Л.Г. відзначила роботу членів методичної комісії, їх фахову компетентність, спрямовану на  розширення та поглиблення знань учнів з обраної професії, формування їх професійної і життєвої компетентності, виховання моральних цінностей   через проведенні відкриті уроки та позаурочні заходи.

                                                                                                                                                                      Методист ліцею  -   Л. Г. Баранюк

Переглядів: 711 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz