Середа, 08.05.2024, 09:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Червень » 9 » Науково-практична конференція серед учнів І – ІІІ курсів на тему: «Я обираю свій шлях»
08:29
Науково-практична конференція серед учнів І – ІІІ курсів на тему: «Я обираю свій шлях»

        На виконання річного плану роботи ліцею та плану методичної роботи у 2013-2014н.р. організована і   проведена 29 травня методистом Баранюк Л.Г.  науково-практична конференція серед учнів І – ІІІ курсів на тему: «Я обираю свій шлях» з метою всебічного розвитку особистості учнів, їхньої активності, ініціативи  й самостійності в процесі набуття системи знань та їх застосування на практиці, виявлення і підтримки здібних учнів, популяризації знань з предметів та   професій. 

               

      Емоційними й цікавими були захисти науково-пізнавальних проектів Василенко Наталії з фізики - «Подорож у країну Атмосфера», Мартинюк Юлії -«Жінки і математика»,   з української мови -  «Мова тіла, що вона нам говорить?!», Куковіцької Аліни - «Зовнішній вигляд ділової жінки» та Рязанової Світлани - «Мовленнєвий етикет» керівники проектів викладачі Воловенко К.Е., Тарановська Л.О., Кваша С.В., БаранюкЛ.Г.).

             

      Баяндіна Людмила доступно й аргументовано розкрила  актуальну для молоді тему «Енергетичні напої: міфи і реальність»», а Кічула Тетяна  - «Емоції і почуття в житті людини»  (керівники викладач Коноваленко Н.М., практичний психолог Долженко І.Ф.). Досліджуючи теми, дівчата здійснили  опитування учнів та працівників ліцею, що допомогло аргументувати власні висновки у своїх науково-дослідницьких проектах.  

        Литвинчук Андрій у проекті «Лісонасадження Казанківщини: погляд в минуле та майбутнє» (керівник Баранюк Л.Г.) розкрив  роль лісів в Степовій зоні півдня України та дослідив роль великого вченого-грунтознавця В.В.Докучаєва у насаджені лісів на Казанківщині в кінці ХІХ століття.

      Пізнавальним  є  проект  Драгульова  Сергія (керівник майстер  в.н. Пашкова С.А.) «Найкращі механізатори смт. Казанка». Учень зібрав та опрацював матеріал про знаменитого механізатора Казанківщини, Героя соціалістичної  праці Нікуліна А.Д.. Проект  спрямований на переосмислення ліцеїстами ролі  професійних знань, набуття досвіду, відношення до праці в житті людини.  

       Цілеспрямоване оволодіння професією «Кухар» (керівники майстер в.н. Чегодар Т.А. та Мартинюк В.О.) продемонстрували   Лисенко Наталія під час захисту проектів «Роль овочів у житті людини» та Короленко Валерія і Назарян Анжеліка -  «Морепродукти: користь чи шкода?!» .  

        Учениця  ІІІ курсу  гр.№151 Березняк Алла продемонструвала уміння зацікавити аудиторію своїм бажанням поглиблибити знання з  професії «Діловод» у вільний час через створення інтелектуальних вправ, які об’єднала  у збірку «Діловодство у вільний час» (керівник викладач Шупрудько Т.О.).

      Захист творчої роботи Задоєнком Сергієм та Захватовою Марією «Бісероплетіння та вишивка»  викликав жвавий інтерес у присутніх. Наробки учнів є результатом творчої самореалізації членів гуртка «Домогосподарочка» (керівник вихователь гуртожитку Федотова О.В.).

        Проекти Кунцевич Вікторії «Облік цінних паперів» та Макаренко Вікторії «Паперова звітність: минуле та сьогодення» (керівники викладач Дика О.М. та майстер в.н. Нікуліна В.В.)  свідчить про  цілеспрямоване оволодіння професією «Обліковець». 

       Пізнавально-дослідницький проект учнів Возняка Юрія, Лопатіна Олега, Чухана Максима «Інноваційні види палива» (керівник майстер в.н. Соляник А.О.) зацікавив присутніх незвичним вирішенням проблеми  вичерпування природних  енергоносіїв та зростанням цін на пальне, запропонувавши альтернативні види палива й перспективи виробництва його з ріпаку. Юнаки дослідили темпи вирощування ріпаку в Казанківському районі.

       По закінченню конференції, всі учні-учасники та педагогічні працівники, які керували роботою учнів, нагороджені  дипломами.

       

      

           Методист Л.Г.Баранюк



 



 

Переглядів: 876 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.9/13
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz