П`ятниця, 26.04.2024, 06:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 8 » Методичний захід «Вернісаж педагогічних ідей»
07:27
Методичний захід «Вернісаж педагогічних ідей»

     01 листопада на методичний захід зібралися педагогічні працівники небайдужі до інноваційних технологій навчання, яких цікавило питання про  застосування інтерактивних онлайн – завдань LearningApps.  Про застосування таких завдань повідомила викладач математики Тарановська Людмила Олегівна, яка побувала на обласній секції викладачів математики, що проходила на базі Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери  послуг.

                                                               

        Тарановська Л.О. поділилася враженнями про відкритий урок, який провела спеціаліст вищої категорії Климентьєва Л.М. з теми «Об’єми геометричних тіл» та про досвід досвідченої колеги з використання інтерактивних онлайн – завдань LearningApps.

       Людмила Олегівна перейнялася досвідом  колеги з реалізації методичної мети «Використання сучасних технологій навчання в організації пізнавальної і творчої діяльності учнів на уроках математики», Ретельно опрацювала онлайн – вправи сайта  LearningApps та вже почала впроваджувати на своїх уроках. Такі завдання викладач спрямовує  на розвиток уміння учнів знаходити спільні рішення з одногрупниками, на закріплення вивченого матеріалу та на підвищення інтересу учнів до даного предмету.  Одну з таких вправ присутнім педагогам продемонстрував учень ІІ курсу Лосіцький Павло.

                                                             

 

 

             

 

          Людмила Олегівна переконала, що такі вправи дають можливість зацікавити  учнів та внести новизну, доступно і в ігровій, інтерактивній  формі подати новий матеріал, який важко дається для сприйняття його учнями. Також зробила висновок про те, що такі вправи стануть у нагоді викладачу на уроках узагальнення та систематизації уже вивченого матеріалу з будь-якого предмету. Адже інтерактивне навчання також суттєво впливає на свідомість і почуття особистості з метою виховання компетентного й відповідального учня який є вільною і водночас законослухняною, високоморальною, соціально та політично активною особистістю, повноправним членом ліцейного колективу; на формування в учнів громадських поглядів, почуттів та переконань, належної поведінки, єдності слова і діла.

                                                                Методист Л.Г. Баранюк

Переглядів: 529 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz