Субота, 27.04.2024, 05:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 28 » ЛЮБИ, ВИВЧАЙ СВІЙ РІДНИЙ КРАЙ!
09:49
ЛЮБИ, ВИВЧАЙ СВІЙ РІДНИЙ КРАЙ!

ЛЮБИ, ВИВЧАЙ СВІЙ РІДНИЙ КРАЙ!

     Перший осінній морозець не став перешкодою для ліцеїстів І курсу, які зібралися на території навчального закладу, щоб вирушити у туристичний похід. Адже вони на нього довго чекали та добре готувалися. На подвір’ї було чути вигуки «Туристам море по колено!», жарти, посмішки та радісний сміх. Проводжали юних туристів директор ліцею Дорошенко В.Г. та заступник директора з навчально-виробничої частини Кваша Т.В., які побажали ліцеїстам  гарного настрою під час походу,  щоб вони отримали багато приємних вражень від спілкування між собою та з природою, щоб розвивали почуття дружби, взаємодопомоги та підтримки. Разом з керівниками груп Булаш С.А., Поленок М.І., Лахтіонов В.В., Мартинюк В.Т. туристи з піснями вирушили стежинками рідного краю.

     Прийшовши до штабу, юним туристам недовго прийшлось відпочивати, адже попереду на їх чекали різні конкурси: оформлення привалу, випуск газети, виготовлення  поробок  із природного матеріалу, зібрати букет осінніх квітів та захистити його, повторити девіз та  туристичну пісню.

   Членам журі було важко підбивати підсумки цих конкурсів. Адже всі учасники походу  проявили свою творчість, фантазію, різносторонні уміння та навички. Неординарність оформлення привалу, фантастичні поробки з природного матеріалу проявили  учасники загонів «Апетит» (керівник: Мартинюк В.О.), «Пілігрим» (керівники Булаш С.А. та Поленок М.І.), «БЕМС» (Лахтіонов В.В.)

  

   Артистично захищала назву осіннього букету учасниця загону «Апетит» (керівник: Мартинюк В.О.), яка піддала настрою всім глядачам. 

    Після проведення загальних конкурсів журі підбило підсумки і визначило переможцем команду «Апетит» (керівник Мартинюк В.О.).

Потім  учасники походу направились до туристичної смуги перешкод, яку підготували керівник туристичного гуртка районного Будинку творчості Гордійчук С.Т. та методист з краєзнавчо – туристичної роботи Матвієвич В.Г. 

 

Вони показали майстер – клас  у подоланні смуги перешкод,  ознайомили з технікою безпеки. Учні з великим інтересом спостерігали за майстрами своєї справи, після чого стали учасниками змагань.

    Суддями  були Сергій Тимофійович та Валентина Георгіївна, які по їх закінченню оголосили результати.  Перше місце в цих видах змагань посіла команда «Пілігрим» (керівники Булаш С.А., Поленок М.І.))

Запахи духмяної каші вітерець розносив по туристичному табору. Це кашовари:  керівник фізичної культури Шинкарюк А.А., та викладач фізкультури Болоцьких  М.Р.  вже чекали туристів.

    Володимир Григорович, директор ліцею, подбав і про калорійний туристичний обід Було тут все: і каша з салом,   свіжі та консервовані овочі,  кондитерські вироби, свіжі яблука та фруктово – ягідний сік , за що учні дуже вдячні.

    Стомленні та щасливі, юні туристи ще довго обговорювали про події в таборі та чекали підсумки змагань.

     Але жовтневе сонце від зеніту вже повернуло на захід. Прийшов час розходитись по домівках, де рідних та знайомих чекали  розповіді учнів  про приємні враження від походу.

 

                                                                  Сізоненко Н.О. - заступник директора

                                                                       з навчально – виховної роботи.

Переглядів: 570 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz