П`ятниця, 26.04.2024, 09:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 9 » Ліцейний конкурс відкритих уроків впевнено продовжує свою ходу
15:20
Ліцейний конкурс відкритих уроків впевнено продовжує свою ходу

Дев’ятого грудня викладач предметів професійно-теоретичної підготовки з професії «Кухар» Мартинюк В.О. майстерно провела відкритий урок з учнями гр.№165 ІІ курсу з теми «Загальні правила смаження риби». Якісному засвоєнню нових знань сприяли виважені дидактична мета і завдання уроку, міжпредметні зв’язки та врахування раніше набутих знань і життєвого досвіду учнів. Тому урок пройшов, як одна мить, лише змінювалися форми роботи учнів та викладача, які працювали в одному руслі на спільний результат.

                                                                       

      Значну роль у досягненні мети уроку відіграли матеріально-технічне забезпечення уроку, забезпечене у повному обсязі Вітою Олександрівною (мультимедійний проектор,  екран, комп’ютер, презентація, відеоролики, демонстраційний та роздатковий матеріал), яке гармонійно перепліталося з навчально-інформаційним матеріалом (попереджуючі завдання Бондаренко М., Базалія В., Васильєвої Я., Поп Л.), інтерактивними вправами «перевір себе», «метаграми» та проблемними питаннями.

Опереджувальне завдання з власного учнівського портфоліо

 повідомила Бондаренко Маргарита

 

      Але найбільше заслуговує на увагу у співпраці учні - викладач – учень уміння Мартинюк В.О.  підтримувати зворотній зв’язок, розв’язувати проблему учнів «навчитись навчатися» за допомогою раціональних прийомів праці з опорним конспектом, підручником, унаочненням та диференційованої роботи як із сильними, так і слабкими учнями.

        Як результат – всі учні продуктивно працювали протягом уроку: давали правильні відповіді на питання після перегляду відеорликів, доповнювали, виправляли помилки, ставили запитання, висловлювали власні думки  і все це сприяло формуванню професійної та життєвої компетентності, адже однією з ідей уроку була пропаганда здорового харчування та збереження життєдіяльності людини.

 

                                                                       

       Віта Олександрівна не залишала без уваги навіть незначні незрозумілі моменти, надаючи вичерпну відповідь на питання, які виникали в окремих учнів.

       Без сумніву, мета уроку повністю досягнута, про що свідчать оцінки: четверо учнів отримали оцінки високого рівня, п’ять учнів – достатнього, три – середнього, інші учні попросили викладача надати  їм можливість додатково попрацювати над темою, щоб досягти кращого результату знань.

                                                                                                                                                                                       Методист Л.Г. Баранюк

Переглядів: 543 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.4/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz