П`ятниця, 26.04.2024, 15:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 30 » Конкурс з фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування»
13:41
Конкурс з фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування»

    З метою виконання річного плану  роботи  Казанківського ПАЛ на 2014 -2015 н.р., плану роботи методичної комісії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського  виробництва», з метою закріплення, удосконалення знань, умінь, навичок та підвищення рівня професійної підготовки й перевірки готовності учнів-випускників до професійної діяльності в умовах сучасного ринку праці 23-24 квітня організований та проведений конкурс фахової майстерності серед учнів-випускників  груп №152 -153  ІІІ курсу з професії  «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування».

      Створений організаційний комітет у складі заступника директора з НВР Кваши Т.В., старшого майстра Бондаря О.В., голови методичної комісії Булаша С.А., методиста Баранюк Л.Г. розробив  завдання конкурсу, що  проходив у два етапи, а також критерії оцінювання по кожному завданню. 

       В конкурсі фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» приймали участь 29 учнів груп №152 -153, що становить 84%.  

       Під час проведення першого етапу конкурсу  учні протягом однієї астрономічної години виконували письмово 50 тестових завдань з предметів професійно-теоретичного навчання «Слюсарна справа»,  «Комплексна система технічного обслуговування і ремонту с.г. техніки», «Трактори», «Сільськогосподарські машини»,  «Охорона праці».

       Під час другого етапу конкурсу з  професії «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування 1-2,3 розряд» учні індивідуально протягом півтори астрономічної години виконували (згідно технологічної карти) практичне завдання:  підготувати до роботи та відрегулювати культиватор КПС-4.

Соловйов Віктор та Каваджі Дмитро під час  заміни колеса КПС-4

Чудновцев Євген  замінює дефектну лапу

       Журі у складі старшого майстра Бондаря О.В., голови методичної комісії Булаша С.А., викладача предметів професійно-теоретичного навчання Євдокімова М.М.,майстрів в.н. Лахтіонова В.В., Данілова С.В., Пашкової С.А., Штельмаха В.М. слідкували за роботою учасників конкурсу та оцінювали їх професійно-практичні уміння.

      За результатами І етапу  з 90 можливих балів лише Чудновцев Є., Зеля М., Дяченко В., Чикачков А., та Караченцев О. набрали від 63 до 50 балів. Всі інші учасники конкурсу продемонстрували середній рівень навчальних досягнень.  

      За результатами ІІ етапу встановлено, що  лише Чудновцев Є. продемонстрував високий рівень практичних умінь та навичок, набравши 83 б., а Караченцев О. Карнаухов М., Каваджі Д., Сакали В. та Соловйов В. набрали 73-70б., продемонструвавши достатній рівень практичних умінь та навичок.

       В результаті конкурсного змагання  переможцем і призерами стали:

  • Чудновцев Євген  146 б. – І місце
  •  Соловйов Віктор 121 б.– ІІ місце
  •  Караченцев Олександр 120 б.  – ІІІ місце.

 

       Переможця та призерів нагороджено дипломами. За рішенням членів журі Чудновцев Євген буде приймати участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Миколаївської області, який проходитиме 14 травня у Надбузькому ПАЛ.

 

 Методист Баранюк Л.Г.

Переглядів: 1037 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz