П`ятниця, 26.04.2024, 01:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 3 » Конкурс фахової майстерності з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»
13:27
Конкурс фахової майстерності з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»

Конкурс фахової майстерності з професії  «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»

          Традиційно перед відправленням учнів ІІ курсу на виробничу практику, в ліцеї проведено конкурс фахової майстерності з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»  з метою виявлення та розвитку обдарованих учнів, підвищення професійної майстерності, розвитку творчих здібностей учнів, удосконалення організації і змісту навчання в процесі підготовки кваліфікованих робітників для сучасного ринку праці.  

          01 квітня 2015 року у набутій фаховій майстерності з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» змагалися учні групи №159. Завдання для конкурсу розробили викладач першої категорії Шупрудько Т.О. та майстер виробничого навчання Галахут К.І..

           Під час проведення першого етапу конкурсу  учні групи  за одну академічну годину виконали письмово тестові завдання з предметів «Бухгалтерський облік», «Економіка підприємства», «Інформаційні системи і технології в обліку» - всього 50 тестів.

Під час другого етапу учні виконували шість практичних завдань. Більшість учнів віднеслись відповідально до виконання завдань, проявили максимум знань з теоретичного навчання та практичні уміння й навички з професійно-практичної підготовки.

          Журі у складі  методиста Баранюк Л.Г., старшого майстра Бондаря О.В.,  голови методичної комісії  Шупрудько Т.О. майстра в.н. Ярошенко А.А. уважно слідкували за роботою учасників конкурсу та об’єктивно оцінювали індивідуально виконанні завдання.                                                  

Найкращі результати з професійно-теоретичного навчання продемонстрували Кунцевич Вікторія, Моржаков Олексій, Познякова Олена, Вербова Діана, а найкраще володіння професійно-практичними уміннями проявили Вербова Діана, Хитрик Катерина, Кунцевич Вікторія, які й вибороли призові місця.

         В результаті з максимальної кількості 100 балів за два етапи конкурсу найбільше набрали та стали переможцем і призерами:

  • Вербова Діана 86 б. – І місце
  • Хитрик Катерина 85,5б. – ІІ місце
  • Кунцевич Вікторія  85 б. – ІІІ місце.

    Переможця та призерів нагороджено дипломами.

               

Методист Баранюк Л.Г.

Переглядів: 938 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz