П`ятниця, 26.04.2024, 01:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 11 » Конкурс фахової майстерності з професії «Кухар»
09:40
Конкурс фахової майстерності з професії «Кухар»

Конкурс фахової майстерності з професії «Кухар»

          Щороку, перед відправленням учнів-випускників на переддипломну виробничу практику, в ліцеї проводиться конкурс фахової майстерності з професій з метою виявлення та розвитку обдарованих учнів, підвищення професійної майстерності  та розвитку творчих здібностей учнів, удосконалення організації та змісту навчання під час підготовки кваліфікованих робітників. Цього року першими розпочали змагатися учні гр.№154 з професії «Кухар», яких завчасно ознайомили з порядком та умовами проведення конкурсу

 Створений організаційний комітет у складі заступника директора з НВР Кваши Т.В., старшого майстра Бондаря О.В., методиста Баранюк Л.Г.,  інженера з охорони праці Коваленка О.Б розробив завдання конкурсу, що  проходив у два етапи, а також критерії оцінювання по кожному завданню.

       Під час проведення першого етапу конкурсу учні виконували письмово тестові завдання з предметів професійно-теоретичного навчання «Технологія приготування їжі», «Устаткування підприємств харчування», «Організація, обслуговування виробництва», «Облік, калькуляція, звітність», «Охорона праці» - 60 тестів, 2 задачі та складання схеми послідовності технологічного процесу.

Під час другого етапу учні виконували  єдине для всіх практичне завдання: приготування салату «Мімоза».

       Всі учні   віднеслись  відповідально до виконання завдань, проявили максимум знань з теоретичного навчання та практичні уміння й навички з професійно-практичної підготовки. Компетентне журі у складі   заступника директора з НВР Кваши Т.В.,   старшого майстра Бондаря О.В., методиста Баранюк Л.Г., голови методичної комісії «Кухар»  Мартинюк В.О., майстра виробничого навчання другої категорії Тарасюк Л.В.   слідкували за роботою учасників конкурсу.

       Найкращі результати з професійно-теоретичного навчання продемонстрували Гнедко Наталія, Лоза Лідія, Короленко Валерія, а достатній рівень навчальних досягнень з теорії виявився у Асмолової Тетяни, Брянцевої, Ганни, Просенюк Христини.

      Найкраще володіння професійно-практичними уміннями та навичками  знову продемонстрували Гнедко Наталія, Асмолова Марина, Короленко Валерія, Лоза Лідія, Просенюк Христина та Шворінь Анна.

                                         

      В результаті з максимальної кількості 120 балів за два етапи конкурсу найбільше балів набрали учні, які стали  переможцем і призерами:

  • Гнедко Наталія 112 б. – І місце
  • Асмолова Марина та Просенюк Христина 106 б. – ІІ місце
  • Короленко Валерія та Лоза Лідія 105 б. – ІІІ місце.

 Просенюк Христина, Гнедко Наталія, Лоза Лідія зі своїми «переможними» салатами

    

     Результати конкурсу фахової майстерності з  професії   «Кухар» об’єктивно висвітлили рівень навчальних досягнень учнів-випускників та підготовленість їх до трудової діяльності. 

           

         Методист Баранюк Л.Г.

Переглядів: 776 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 1
1 Sergevake  
0
<a href=http://zmkshop.ru/>крупные производители металлоконструкций в москве и области</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz