П`ятниця, 26.04.2024, 15:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Жовтень » 15 » ФК «Ліцей» переможець області з футболу
13:42
ФК «Ліцей» переможець області з футболу

ФК «Ліцей» переможець області з футболу

11-12 жовтня на центральному стадіоні в Казанці за ініціативи депутата обласної ради В. Г. Дорошенка відбулися фінальні ігри першості Миколаївської області з футболу серед збірних команд Миколаївщини. У фінал потрапили футбольні команди «Ліцей» (Казанка), «Автомобіліст» (Миколаїв), «Сокіл» (Вознесенськ), «Меліоратор» (Доманівка).

«Соколам» підрізали крила

Першими минулої суботи вийшли на поле футбольні команди «Автомобіліст» і «Сокіл». Зустріч розпочалася з атаки «соколят». Вони ж інтенсивно продовжували насідати на ворота своїх суперників, не даючи спокою голкіперу Миколаївської ФК. 

Та вже на 10-й хвилині матчу вправний форвард «Автомобіліста» наповал приголомшив захопленого зненацька вознесенського воротаря, забивши в його ворота несподіваного й красивого м’яча. Вийшовши вперед з рахунком 1:0, футболісти «Автомобіліста» продовжували атакувати «Соколів», намагаючись міцно закріпити тимчасову перемогу. І в другому таймі їм таки вдалося закинути 2-го м’яча в пусті ворота вознесенців.

Слід сказати, що футболісти «Соколу» - не зі слабких, увесь час намагалися якнайближче дістатися до воріт своїх суперників, розігрували цікаві комбінації, щоб забити м’яча, але цього дня їм не вдалося здійснити задумане. Фортуна була не на їх боці. Серед гравців спостерігалася паніка, окремі футболісти не приховували  роздратування… За 10 хвилин до кінця зустрічі футболісти «Автомобіліста» забили третій – останній м’яч, повністю закріпивши свою перемогу та підрізавши крила «соколам» з Вознесенська.

Вболівальники отримали задоволення від цієї зустрічі та подякували головному судді Євгену Мамчурі, його асис­тентам Івану Пономарчуку та Олександру Зєвакіну за справедливе й чесне суддівство.

 Окрилені успіхом

Наступними на поле о 14.00 повинні були вийти ФК «Ліцей» та ФК «Меліоратор», але через погану дорогу на гостей довелося чекати тривалий час. Та це не стало на заваді вболівальникам. Вони розраховували побачити класну гру своїх земляків. Забігаючи наперед, скажу, що вона була дійсно вражаючою й неперевершеною. А підтримували ФК «Ліцей» депутати обласної ради В. Г. Дорошенко та І. І. Чіпак, керівники району – голова РДА В. М. Чередниченко і голова райради В. І. Кузін, чимало прихильників і ветеранів цього виду спорту.

За сигнальним свистком головного судді Олександра Зєвакіна розпочався матч ФК «Ліцей» з командою «Меліоратор». Першими атакували наші земляки, які одразу ж почали «тиснути» на ворота суперників. Результат не забарився. З блискавичної подачі бомбардира ліцеїстів Романа Готри, спрацював рефлекс у доманівського футболіста, який успіш­но забив м’яча… в свої ворота, відкривши рахунок гри на користь ФК «Ліцей».

А далі атаки казанківських футболістів не припинялися. Через хвилину форвард Роман Готра збільшує рахунок на користь своєї команди. Третій м’яч у ворота «Меліоратора» був забитий також з подачі Романа Готри. Через дві хвилини рахунок став 4:0 – на користь ФК «Ліцей».

Окрилені успіхом, наші футболісти «літали» по полю, немов заведені, розігруючи цікаві комбінації, вони «бомбили» ворота гостей, і не раз. Якщо б пощастило, насамкінець, рахунок цієї зустрічі міг би бути ще більш вражаючим. І ось у сітку воріт наших гостей з великої відстані потрапляє 5-й ,останній м’яч-красень. Жодного шансу відігратися у «Меліоратора» вже не було. З рахунком 5:0, на користь ФК «Ліцей», закінчилася ця зустріч. По очам вболівальників було зрозуміло, що вони отримали велику насолоду від матчу. Якби цього дня визначали кращого бомбардира, ним, без сумніву, став би Роман Готра.

 Відповідальний матч року

12 жовтня у нашому селищі відбулася фінальна гра між командами ФК «Ліцей» (Казанка) і «Автомобіліст» (Миколаїв). Перед початком матчу до футболістів і вболівальників звернувся В. Г. Дорошенко.

- Я думаю, що для казанківців сьогодні справжнє свято. ФК «Казанка» досягла успіхів – дійшла до фіналу і нині наші футболісти своєю грою доведуть, на що вони здатні. Побажаємо всім їм успіху і перемоги.

До слова запросили голову федерації Миколаївської області з футболу М. Л. Єропунова.

 Микола Леонтійович привітав учасників фінальної зустрічі першості Миколаївської області з футболу, які боролися 4 місяці й нарешті дійшли до найвідповідальнішого матчу. Від імені федерації футболу та виконкому він побажав кожній команді перемоги, зазначивши, що найголовніше – ми разом і ми єдині.

Зустріч розпочалася з атаки ФК «Ліцей» і тривалий час проходила на полі наших гостей. 

На 10-й хвилині першого тайму стандартне положення використали на всі 100% казанківські футболісти, ви­вівши ФК «Ліцей» вперед. Другий м’яч у ворота «Автомобіліста» потрапив наприкінці 1-го тайму. 2:0 – такий рахунок, в цілому, влаштовував ФК «Ліцей», але її гравцям треба було ще протриматися добрих 45 хвилин. І вони це зробили, довівши численній публіці, гостям з Миколаєва, що ФК «Ліцей» - сильна і злагоджена команда.

Під час гри було чимало цікавих моментів, розіграно багато вдалих комбінацій. Не пасли задніх форварди обох команд, а, в результаті, пощастило казанківцям. Іменинником цієї зустрічі вболівальники справедливо визнали Романа Готру, з подачі якого ФК «Ліцей» отримала переможний результат – 2:0.

По закінченні матчу відбулася церемонія нагородження. М. Л. Єропунов подякував футболістам обох команд за цікаву гру та вручив кожній по м’ячу.

Микола Леонтійович привітав ФК «Ліцей», яка стала переможцем першості Миколаївської області з футболу серед аматорських команд, і вручив гравцям кубок, грамоту та медалі.

    

Друге місце зайняла ФК «Автомобіліст», яку нагородили грамотою, а кожному футболісту було вручено медалі.

Кращим гравцем ФК «Ліцей» по-праву було визнано Романа Готру, 

а ФК «Автомобіліст» - Олександра Ляшенка. Їм вручили статуетки.

З гідною перемогою ФК «Ліцей» привітав голова ра­йонної ради В. І. Кузін. Він підкреслив, що для Казанки це вже не перша перемога такого рівня.

- Нехай наші футболісти отримали малі медалі, але вони дійсно заслужені. Я переконаний, що у 2015 році ФК «Ліцей» виграє головний приз Миколаївської області. Спасибі В. Г. Дорошенку, котрий заснував і увесь час підтримує цю футбольну команду. Спасибі казанківським футболістам за красиву гру, спасибі спонсорам, - сказав Василь Іванович.

Після футбольного матчу відбувся святковий концерт, в якому взяли участь Вєрка Сердючка та інші артисти.

Переглядів: 830 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz