Четвер, 09.05.2024, 18:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2023 » Червень » 2 » До дня туризму.
12:02
До дня туризму.

На виконання листа департаменту освіти і науки  Миколаївської облвійськадміністрації від 25.05.2023 №21/08-911 «Про проведення фізкультурно-оздоровчого заходу «Туризм для кожного»»  та з метою сприяння зміцненню здоров’я, підвищення зацікавленості до історії рідного краю й  усвідомлення ліцеїстами шанобливого ставлення до загиблих воїнів за вільну і незалежну Україну,  в ліцеї організований туристичний похід для здобувачів освіти І курсу.


 

Після проведеного інструктажу інженером з охорони праці Кудіновим В.О., який керував безпечним пішохідним рухом, ліцеїсти разом зі своїми майстрами в.н. Соляником А.О., Клімовою Г.В., Сурай К.Г., практичним психологом, бібліотекарем, заступником директора з НВих.Р вирушили у похід.

Рухаючись за  маршрутом, дізнавалися про історію назв вулиць смт. Казанка, які повідомляла Воляницька Т.І.. Так, йдучи, ліцеїсти дійшли до кладовище, де захороненні земляки, бійці-герої за вільну і незалежну Україну, за наше мирне життя. Бібліотекар Тетяна  Іванівна цікаво розповідала ліцеїстам  про бойовий шлях кожного загиблого воїна ЗСУ та Баштанської тероборони нашого району, які з перших днів війни  боролися із російськими загарбниками. Дівчата та юнаки поклали квіти та хвилиною мовчання вшановували світлу пам’ять наших мужніх захисників, які, у свій час, були випускниками нашого ліцею – це: Лис Едуард, Клюбченко Олександр, Зубик Євген, Шпак Дмитро.

Також ліцеїсти відвідали могилу майора Миколи Отаріна, який загинув у роки Другої Світової війни та похоронений біля сільського будинку культури №1 смт. Казанка. 

А далі екскурсантів гостинно запросила до СБК №1 Альона Юріївна Галкіна, яка розповіла про діяльність цього дивовижного культурного осередку Казанківщини, про чудову виставку унікальних творчих робіт юної волонтерки Ксенії Болотських. На завершення Альона Юріївна вручила ліцеїстам чудові подаруночки зі смаколиками до Міжнародного дня захисту дітей, які придбані за сприяння Казанківської ОТГ.

Повертаючись до ліцею, дівчата і юнаки потрапили на обід, приготовлений дбайливими руками майстрів в.н. Титомиром В.А., Железняк О.О., Кагдіною І.П., Костишиною Н.С. та Андруніним Олександром.

Хоч учасники туристичного походу і втомилися, але були задоволені його проведенням та висловили думку про наступний похід вже у вересні наступного навчального року. 

 

Заступник директора з НВих.Р

Людмила БАРАНЮК

Переглядів: 52 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz