Субота, 04.05.2024, 15:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Жовтень » 13 » День захисника України, День Українського козацтва
10:27
День захисника України, День Українського козацтва

 

      12 жовтня колектив здобувачів освіти ліцею відзначив  свято мужніх лицарів, справжніх героїв-захисників України. На урочисту лінійку під звучання патріотичних пісень та козацьких маршів вишикувалися учні І та ІІІ курсів, з дотриманням запроваджених протиепідемічних заходів.

      Звучить гімн України, під час якого державний прапор підняв майстер спорту з станової тяги, кандидат у майстри спорту з силового триборства учень ІІІ курсу Євгеній Перевозчиков.

      Ведучі свята розповіли про спадкоємність поколінь славних синів українського народу, які в усі часи мужньо боронили рідну землю від загарбників  й тепер захищають від російських агресорів східні землі України, зрошуючи їх своєю кров’ю.

      До  ліцеїстів звернувся голова громадської організації ветеранів АТО  Леонід Верба, який разом з побратимами завітав до ліцеїстів. Леонід Алімович звернувся до молоді з побажанням бути  мужніми, самовідданими, захищати мир, незалежність і суверенітет України. На згадку про хвилюючу зустріч ветерани АТО подарували ліцеїстам державний прапор.

     По завершенню урочистостей розпочалася військово-патріотична гра «Козацькі розваги», присвячена Дню захисника України та  Українського козацтва.

     Спортивні змагання проходили за коловою системою. Для кожного виду спортивних завдань був відведений  майданчик, щоб не було скупчення учасників змагань і кожна команда окремо демонструвала свої спортивні уміння, які оцінювали члени журі, а вболівальники підтримували їх на певній відстані.

      Дівчата проявили велике бажання приймати участь у грі «Козацькі розваги». Вони гарно виконували стрибки зі скакалкою, робили влучні кидки м’яча у корзину, стрибки у довжину з місця, відповідали на питання вікторини а ще здивували всіх підніманням колоди, вагою 3 кг та й не один десяток разів.

 

      Першокурсниці Поломар Вікторія, Шевчук Любов, Нутфуллаєва Єлизавета, Федоренко Олена не поступалися спортсменкам ІІІ курсу Бернацькій Карині, Муляві Марині, Білій Ірині у виконанні спортивних вправ.

      В цей час юнаки також мірялися силою з амрестлингу, змагалися у влучності кидків м’яча у корзину, стрибками у довжину з місця, відповідали на питання вікторини та дивували своєю силою у підніманні колоди (як це колись робили козаки-богатирі) за 1 хвилину вагою 6 кг, демонструючи неймовірні результати по 50-60 разів, а Клімов Данило, Михнюк Олександр, Швагер Дмитро по 70!

 

     Весь цей час звучала музика, українські пісні, всі були веселі і навіть під час перерв у змаганнях завзято танцювали разом з керівником танцювального гуртка Кусмолдіновою А.М. та практичним психологом Долженко І.Ф..

      Змагання добігло до кінця, але бажання розходитися по домівках не було. Ліцеїсти обговорювали результати змагань, жартували зі своїх допущених помилок, підбадьорювали один одного, як це колись робили їх предки – славні українські козаки.

Заступник директора з НВих.Р

Людмила Баранюк

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 281 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz