Четвер, 09.05.2024, 10:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2021 » Листопад » 4 » Декада професії Кондитер
11:52
Декада професії Кондитер

 

      Здобувачі освіти групи №171 під керівництвом майстра в/н Клімової Г.В. з 01 вересня опановують знання та практичні уміння кондитера ІІІ розряду. З 25 жовтня майстер та учні організували та провели декаду професії. Спочатку через колаж повідомили всім учасникам навчально-виховного процесу про свою професію, її переваги та специфічні особливості як: естетичний смак, художні здібності, ручну та механізовану роботу, а головне, про кропітку працю, яка потребує багато зусиль, напруження, натхнення і, найголовніше, творчого пошуку.

 

  

 27 жовтня в групах І-ІV курсів здобувачі освіти провели тематичну інформацію новин, під час якої повідомляли цікаві факти з історії кондитерської справи та  сучасні витвори кондитерського мистецтва, які більшість і дітей, і дорослих полюбляють.

Про сучасні технології швидкого приготування оригінальних та смачних кондитерських виробів - як печиво чурос, всі присутні на позаурочному заході 28 жовтня дізналися під час майстер-класу, проведеного Галиною Володимирівною та учнями гр.№171.

     

                          

 

Небайдужі відвідувачі позаурочного заходу  побачити та посмакували швидко приготовлене за 30 хвилин незвичне печиво чурос, рецепт якого дійшов з Іспанії  в Україну. Також дізналися про  нескладний рецепт його приготування  в домашніх умовах, що  під силу кожному.

03 листопада здобувачі освіти групи №171 під керівництвом майстра в/н Клімової Г.В., виконували адміністративний зріз знань з професійно-практичної підготовки.

 

  

Учні справилися із завданнями, у більшості продемонструвавши знання та практичні уміння з професійно-практичної підготовки на достатньому та високому рівні. Незабаром вони підуть на виробничу практику і не тільки професійна підготовка, яку вони отримали, а й уміння співпрацювати, слухати інших є гарантією правильного розуміння співрозмовника, що є запорукою успішного спілкування з  роботодавцями, співробітниками та відвідувачами закладів громадського харчування, де вони проходитимуть виробничу практику.

Декада професії Кондитер ІІІ розряду добігає до кінця. Організовані та проведені заходи майстром в/н Клімовою Г.В. та здобувачами освіти групи №171 створили гарне враження, надихнувши багатьох займатися для себе і своєї сім’ї кондитерською справою.

Заступник директора з НВих.Р  Людмила БАРАНЮК

Переглядів: 173 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz