П`ятниця, 26.04.2024, 16:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 8 » «Бачити майбутнього дорогу»
13:46
«Бачити майбутнього дорогу»

  «Бачити майбутнього дорогу» - саме таку назву мав відкритий позаурочний захід, який провів майстер в.н. Поленок Михайло Іванович разом з учнями групи №164.

   Форма проведення заходу – «Сократівська бесіда», одразу зацікавила всіх присутніх, а Михайло Іванович пояснив, що багато століть тому відомий мислитель збирав разом своїх учнів, щоб обговорювати різні проблеми. Сократ ставив їм питання і   поєднував думки логічними зв’язками, прагнучи навчити учнів мислити і висловлювати правдиві думки.

                     

    Обговорення теми почалося з проблемних питань до учнів: « Якою ви бачите свою майбутню життєву дорогу?», «Яке місце в житті людини займає робота?».  Майстер в.н. послідовно підвів учнів до думки, що потрібно добре усвідомлювати, як важливо обрати професію до душі, щоб вона не стала тягарем, а кожного дня приносила задоволення.

   «Якщо ви вдало оберете  професію і вкладете в  неї душу, то щастя  - саме знайде вас» - процитував  Ч.Дарвіна Михайло Іванович.

    Під час бесіди учні активно відповідали на питання, коментували свої відповіді, наводили приклади  професійних цінностей працівника, разом визначили кроки до досягнення успіху в роботі.

 

                  

Учні охоче ділилися своїми роздумами про обрану професію.

                   

  «Особисто мені дуже подобається професія тракториста. Вона має безпосереднє відношення до землі. Сподіваюсь, що наполеглива праця зробить з мене майстра своєї справи» - сказав Пустовий О.

  Мету, яку на початку заходу ставив Михайло Іванович, було досягнуто: учні навчилися аргументовано  відстоювати власну думку, вони зрозуміли, як важливо свідомо ставитися до навчання, яке допоможе здобути необхідні знання, вміння і навички, щоб у недалекому майбутньому стати справжнім професіоналом в обраній професії.

                                                                          В.о методиста Т.О. Баранюк

Переглядів: 574 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz