Четвер, 09.05.2024, 13:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2021 » Серпень » 23 » Акція: 30 важливих фактів до дня Незалежності України
20:49
Акція: 30 важливих фактів до дня Незалежності України

Акція: 30 важливих фактів із життя Казанківського професійного аграрного ліцею у 2021 році

12 серпня  - вкотре відбулося вагоме поповнення  новітньою технікою матеріально-технічної бази для якісного здійснення навчально-виробничого процесу.

 

30 червня  - прощальний випускний вечір для третьокурсників.

 

22 червня  здійснилася довгоочікувана поїздка здобувачів освіти у біосферний заповідник Асканія Нова.

 

18 червня лабораторія кухарів поповнилася новими електроплитами, посудом та інвентарем, що значно покращить відпрацювання практичних умінь майбутніх кухарів.

 

11 червня  якісно проведені спортивні змагання з легкої атлетики, приурочені ХХХІІ літнім Олімпійським іграм з гарним емоційно-вольовим настроєм ліцеїстів у боротьбі за перемогу.

 

07 червня  у Всеукраїнському учнівському фізичному конкурсі «Левеня» Бернацька Карина отримала сертифікат, який засвідчив відмінний результат, а Вікол Наталія та Бабініна Марина нагороджені сертифікатами, які підтвердили добрі результати з фізики.

 

19 травня     урок  з історії України  для учнів І курсу, які  вивчали тему: «Наш край у роки Другої світової війни» викладач Федоренко С.М. повів нетрадиційно в Казанківському історичному музеї.

 

18 травня   Всеукраїнський день вишиванки  - святкуємо разом!

 

27 квітня  у ІІ етапі обласної онлайн-олімпіади  з професії Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва Клімов Олександр здобув почесне ІІ місце серед 39 учасників!

 

23 квітня в період карантину, спричиненого корона вірусом SARS-CоV-2, більшість здобувачів освіти та працівники ліцею  зробили гарну справу до Всеукраїнського дня довкілля: збирали сміття та гілки, обкопували дерева, засаджували квітнки на території ліцею та на своїх присадибних ділянках.

14 квітня   відбувся І етап обласної онлайн-олімпіади  з професії Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва.

 

13 квітня матеріально-технічна база ліцею поповнився зерновою сівалкою John Deere 750 для раніше придбаного  трактора John Deere  8530, яка виконуватиме всі технології посіву  No –Till та дасть можливість  впроваджувати  на навчальному господарстві нульову технологію обробітку ґрунту, сприятиме якісній підготовці випускників до роботи з новою технікою в умовах виробництва.

 

30 березня проведене засідання атестаційної комісії ІІ рівня, яка атестувала 7 педагогічних працівників,   двоє з яких -  викладачі Баранюк Л.Г. та Коноваленко Н.М.- згодом успішно атестовані комісією ІІІ рівня.

 

19 березня  завзято відбувалися спортивні змагання з настільного тенісу серед учнів І-ІІІ курсів.

 

11 березня  Марина Кудінова, представник ГО «Асоціація громадських радників України»,  Євгенія Грабчинська, спеціаліст відділу «Казанківське бюро правової допомоги», провели разом з  третьокурсниками актуальну правопросвіту з майбутнього працевлаштування випускників ліцею у формі тренінгу.

 

06 березня члени самоврядування здобувачів освіти  в котрий раз довели, що можуть брати ініціативу в свої руки - якісно підготували святковий концерт до 8 березня «У жінці все від Божої любові».    Виступи аматорів сцени сподобалися глядачам, які їх весь час підтримували щирими оплесками. 

 

 05 березня напередодні весняного свята 8 березня майстер в/н Чегодар Т.А. та викладач Мартинюк В.О. провели для ліцеїстів групи №173 майстер-клас по виготовленню шоколадних цукерок в домашніх умовах.

 

01 березня проведені загальноліцейні змагання з волейболу. Перемогу серед дівчат виборола команда гр.№175 І курсу.

 

25 лютого проведено загальноліцейний челенж до 150-річчя з дня народження   Лесі Українки, організований викладачем української мови та літератури Ляховською Н.С. і заступником директора з НВих.Р Баранюк Л.Г.

 

20 лютого  до Міжнародного дня рідної мови  викладач української мови та літератури Кваши Т.В. для  організувала мовознавчу кав’ярню, меню  якої складалося з «кавового меседжу», «філологічного еспресо», «кавової фантазії» та «мовного іміджу», де учні креативно, емоційно, натхненно рекламували українську мову. 

 

19 лютого     ДКА з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, офісний службовець (бухгалтерія). Всі здобувачі освіти гр. №47 успішно впоралися з поставленими завданнями та захистили свої дипломні роботи.

 

18 лютого  виховна година «Вони помирали, щоб жила Україна» в групі №173 стала початком запланованих заходів у ліцеї, приурочених роковинам наймасовіших розстрілів 18-20 лютого протестувальників під час Революції гідності 2014 року за честь, волю, право бути цивілізованими європейцями.

 

15 лютого  учні І курсу Гр.№175 на чолі з Долженко І.Ф. прийняли активну участь у foot-квесті «Патріотичні мандри», організовані завідуючою публічної бібліотеки Казанківської селищної ради Крюковою Л.В., директором Казанківського  історичного музею Масловою Н.Д. та головою Казанківської організації воїнів-інтернаціоналістів української спілки ветеранів Афганістану Коптєвим А.М..

 

 29 січня  класний керівник Мартинюк В.О., майстер  в/н Клімова Г.М.  учні групи №171 провели  відкритий позаурочний захід за темою: «Крути - і сум, і біль, і вічна пам’ять України», розкриваючи трагічні сторінки героїчної боротьби за вільну і незалежну Україну.

 

20 січня тендітна Марина Андрущенко  виборола ІІІ місце в онлайн-змаганнях  «Sport in our life» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області.

 

20 січня методист ліцею Баранюк Т.О. провела майстер-клас «Додатки Google в освітній діяльності», що дозволяє педагогам використовувати в освітній діяльності різні сервіси  Google, зокрема Google Sites. 

 

16 січня   відбувся флеш-тренінг «Психологічне благополуччя та резілієнс сучасного педагога», який якісно підготувала та провела практичний психолог Долженко І.Ф.

 

14 січня бібліотекар Воляницька Т.І цікаво провела інноваційний захід - інформаційний дайджест - «Сучасні терміни для професійного мовлення педагога».

 

14 січня за підсумками обласного конкурсу «Danke mix» серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області, який проводився у заочній формі, танцювальний дует у складі Перевозчикова Євгенія та Кусмолдінової Анастасії отримав жадану перемогу.

 

12 січня викладачі загальноосвітніх предметів провели педагогічні читання на тему: «Як зробити урок цікавим?» і їм це вдалося.

 

11 січня викладачі та майстри в/н вз активно змагалися в інтелектуальному батлі «Я – педагог!», який організувала та провела методист Тетяна Баранюк.

 

Заступник директора з НВих.Р

Людмила БАРАНЮК

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 179 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz