П`ятниця, 26.04.2024, 11:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 19 » «15 лютого - День відваги, мужності і честі»
10:09
«15 лютого - День відваги, мужності і честі»

«15 лютого -  День відваги, мужності і честі»

    Саме такими словами можна назвати день виводу радянських військ із Афганістану, яка є значимою подією в житті українського народу. Тому що наші українські воїни свято продовжили традиції старших поколінь і з честю виконували свій інтернаціональний обов’язок під час війни в Афганістані, а також в інших країнах», - так розпочав відкриту виховну годину  в 163 групі класний керівник Береговий В.Г. за темою «Мій біль Афганістан».

     Протягом всієї виховної години на прикладах воїнів – інтернаціоналістів виховувалась мужність, хоробрість, почуття дружби, навчали юне покоління вшановувати пам’ять про тих, хто поліг на афганській війні, поважати тих, хто залишився живий.

Прокопенко Станіслав виконує пісню про Афганістан.

Хвилиною мовчання присутні на заході вшанували земляків Сергія Алхімова та Сергія Діденка, а також тих, хто загинув в тій страшній війні.

         Під час проведення виховного заходу було переглянуто ряд відеороликів та відеокліпів, які наводили сумну статистику, згідно якої наша держава недорахувалася тисяч вірних та смілих своїх синів, покинули цей світ безстрашні, мужні юнаки та чоловіки, залишивши навіки своїх дітей сиротами, а дружин – вдовами.

     На зустріч з учнями були запрошені воїни – афганці: ., Бєдов М.В., Малихін С.О.  та голова районної організації  ветеранів афганської війни Коптєв А.М., який виступив перед присутніми.

В своєму виступі Андрій Миколайович відмітив, що воїни – інтернаціоналісти  виконали свій обов’язок перед Вітчизною, з честю вистояли у афганській війні  та  повернулися до своїх родин, але біль Афганістану й досі живе в серцях багатьох українців, тому ветерани – афганці, виконавши свій обов’язок, сьогодні займаються патріотичним вихованням молоді. Андрій Миколайович побажав всім присутнім миру та спокою, достатку в родинах та благополуччя, добробуту у великому домі, який зветься Україна.

Фото на згадку.

                                  Заступник директора з НВих.Р – Сізоненко Н.О.

Переглядів: 503 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 3.8/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz