В Казанківському професійному аграрному ліцеї здобувачі освіти II курсу групи 181, які навчаються професії «Кухар, кондитер» пройшли поетапну кваліфікаційну атестацію на присвоєння кваліфікації кухар 4 розряду, під час якої виконали кваліфікаційну пробну роботу та комплексні кваліфікаційні завдання. Всі здобувачі освіти демонстрували професійні знання та вміння, відповідальність, творче натхнення, креативність. В представлених роботах поєднувались українські національні традиції та сучасні європейські напрямки: зрази «Хрещатик», картопля «Герцогиня», котлета «Марічка», січеники старовинні, свинина, смажена порційними шматками (ескалоп), печення київська, терін рибний з оливками, салат грецький, запечені овочі, самбук яблучний, це лише невеликий перелік страв, яким дивували майбутні професіонали членів комісії.
...
Читати далі »