В Казанківському професійному аграрному ліцеї здобувачі освіти II курсу групи 181, які навчаються професії «Кухар, кондитер» пройшли поетапну кваліфікаційну атестацію на присвоєння кваліфікації кухар 4 розряду, під час якої виконали кваліфікаційну пробну роботу та комплексні кваліфікаційні завдання. Всі здобувачі освіти демонстрували професійні знання та вміння, відповідальність, творче натхнення, креативність. В представлених роботах поєднувались українські національні традиції та сучасні європейські напрямки: зрази «Хрещатик», картопля «Герцогиня», котлета «Марічка», січеники старовинні, свинина, смажена порційними шматками (ескалоп), печення київська, терін рибний з оливками, салат грецький, запечені овочі, самбук яблучний, це лише невеликий перелік страв, яким дивували майбутні професіонали членів комісії.
Найвищу оцінку отримали роботи Волошиної Аліни, Казаріної Аліни, Казаріної Катерини, Комощук Анжели та Панаріної Анастасії.
Бажаємо здобувачам освіти групи 181 та їх майстру виробничого навчання Галині Клімовій й надалі наполегливо працювати та впевнено рухатися вперед. Так тримати!
|