Неділя, 22.12.2024, 17:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 531
Статистика

Онлайн всього: 19
Гостей: 19
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 24

  Значення овочів у харчуванні людини

    Значення овочів у харчуванні людини неможливо переоцінити, так як вони сприяють збереженню здоров’я  і підтриманню  довголіття, тому саме цей чинник спонукав викладача Мартинюк Віту Олександрівну на проведення відкритого уроку з предмету «Технологія приготування  їжі з основами товарознавства»  на тему «Значення страв з овочів  у харчуванні. Класифікація  страв з овочів  за способом теплової обробки.  Заходи по збереженню  вітаміну С».

... Читати далі »

Переглядів: 765 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.02.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz