30 травня 2024 року в групі 185, 1 курсу, професія Кухар 3 –го розряду, під керівництвом майстра виробничого навчання Чегодар Тетяни Анатоліївни були проведені перевірні роботи. Здобувачі освіти готували страву « Борщ з квасолею». В ході роботи майбутні кухарі продемонстрували набуті знання, уміння та навички по організації робочого місця, підготовці сировини, напівфабрикатів для борщу ( нарізання овочів, приготування пасеровки, бульйону), приготуванні борщу, його порціонування. оформлення та подачу страви.
Скільки хвилювання, переживань та емоцій побачили члени комісії, які оцінювали роботи. Однак здобувачі освіти успішно справилися із завданням і показали високий рівень підготовки.
Найкращий результат продемонстрували Казаріна Альбіна, Подобєд Вікторія, Соляник Крістіна, Ткаченко Ілона, Черкасова Анна.
|