Конкурс фахової майстерності з професії «Кухар»
11 лютого 2016 року в Казанківському професійному аграрному ліцеї відбувся конкурс фахової майстерності з професії «Кухар», під час якого учні 3 курсу продемонстрували отримані знання , набуті практичні навички та творчий підхід до майбутньої професії. За визнання бути кращим змагалися у двох турах семеро учнів Андрєєва Катерина, Богданова Аліна, Вежновець Ольга, Задоєнко Сергій, Жила Вікторія, Кулакова Катерина, Токар Тетяна.
Під час проведення теоретичного туру майбутні кухарі продемонстрували свої знання з предметів професійно-теоретичної підготовки шляхом тестування. Найкращий результат теоретичних показала Богданова Аліна, набравши 54 бали із 60 можливих.
Практичний тур передбачав виконання завдання, що відповідає кваліфікаційному рівню 4 розряду з професії «Кухар». У цьому турі кожен учасник конкурсу готував страву «Січеники з начинкою з гарніром».
Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страв, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, дотримання правил безпеки праці, норм санітарії та гігієни, оформлення страв, використання новітніх технологій в приготуванні страв.
Члени оргкомітету, журі конкурсу заступник директора з НВР Кваша Т.В., старший майстер Бондар О.В., викладач Мартинюк В.О., майстри виробничого навчання Галахут Г.М., Малик Н.М., Чегодар Т.А.
відзначили високий рівень підготовки учасників до проведення конкурсу, глибокі знання та фахову майстерність переможця, призерів конкурсу, їх творчий потенціал та вміння впроваджувати новітні виробничі технології у навчально-виробний процес. Всі присутні на конкурсі були приємно вражені кулінарними стравами.
За результатами оцінювання конкурсних завдань
переможцем стала Богданова Аліна -104 бали
ІІ місце – Задоєнко Сергій, з результатом 89 балів
ІІІ місце – Кулакова Катерина , з результатом 78 балів.
|