Дев’ятого грудня викладач предметів професійно-теоретичної підготовки з професії «Кухар» Мартинюк В.О. майстерно провела відкритий урок з учнями гр.№165 ІІ курсу з теми «Загальні правила смаження риби». Якісному засвоєнню нових знань сприяли виважені дидактична мета і завдання уроку, міжпредметні зв’язки та врахування раніше набутих знань і життєвого досвіду учнів. Тому урок пройшов, як одна мить, лише змінювалися форми роботи учнів та викладача, які працювали в одному руслі на спільний результат.
Восьмого грудня відкритий урок виробничого навчання впевнено провела досвідчений майстер в.н. Чегодар Т.А. з учнями І курсу гр.№167, які опановують професію «Кухар, кондитер», з теми «Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї: котлети рибні Бужок, биточки».