Неділя, 22.12.2024, 17:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 531
Статистика

Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 24

Головне в мистецтві приготування їжі знайти «золоту середину», тобто знайти правильне поєднання продуктів, приправ і способів приготування  під таким девізом

      18 лютого  2015 року  проведено відкритий урок виробничого навчання на тему : «Приготування страв з котлетної маси: січеники з начинкою, биточки». Урок  проводила майстер виробничого навчання Чегодар Т.А. з групою  №158  2 курс професія «Кухар». Слід відзначити підготовленість лабораторії, робочих місць , забезпечення учнів  інстукційно - технологічними картками, необхідними інструментами, обладнанням, сировиною, відповідність зовнішнього вигляду ... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: Адміністратор | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz