Після проходження виробничої практики здобувачі освіти групи 185, які навчаються за професією «Кухар» під керівництвом майстра виробничого навчання Чегодар Тетяни Анатоліївни виконали кваліфікаційну пробну роботу на встановлення кваліфікації кухар 3-го розряду.
Учні готували, оформляли та подавали різноманітні страви: борщі, суп-пюре, солянки, мясні та рибні напівфабрикати, а також страви зі шкільного харчування з незвичними назвами «Гратен картопляний з цибулею», «Куртбульйон», «Паста зі шпинатом та яйцем пашот», «Сирники з морквою» , «Вішисуаз», «Шакшука», «Тертюхи», «Картопля в жакеті».
Учні досить впевнено продемонстрували свій рівень професійної підготовки, проявили фантазію, естетичний смак та сучасність під час оформлення страв. Високий результат показали Казаріна Альбіна, Подобєд Вікторія, Поп Наталія, Соляник Крістіна, Черкасова Анна.
...
Читати далі »