Неділя, 22.12.2024, 17:28
Вітаю Вас
Гість
|
RSS
Головна
Реєстрація
Вхід
Меню сайту
Новини ліцею
Візитка Казанківського ПАЛ
Історія ліцею
Гімн ліцею
Енциклопедія професій Казанківського ПАЛ
Абітурієнту
Правила прийому до Казанківського ПАЛ
Зразок заяви для вступу
Електронний кабінет вступника
Педагогічний колектив
Наші професії
Звітні матеріали
Звіт директора
Звіт про цивільний захист
Звіт по роботі зі здібними учнями
Звіт про методичну роботу
Атестація педпрацівників
Нормативно-правові документи
Графік засідань атестаційної комісії
Строки та адреса електронної пошти для подання документів
Список педагогів які атестуються
Розклад занять
Дистанційне навчання
Самоврядування здобувачів освіти
Самоврядування в дії
Кваліфікаційний центр
Нормативно-правові документи
Зразки контрольно-оцінювальних матеріалів
Центр зростання кар'єри
Профорієнтаційна роботa*
Профорієнтаційні відеоролики
Поради молоді з питань працевлаштування
Нормативно-правові документи
Поради педпрацівникам з профорієнт. роботи з випускниками
Успішні випускники
Корисні ресурси та посилання
Навчально-практичний центр
Нормативно-правові документи
Досягнення здобувачів освіти та працівників ліцею
Досягнення педпрацівників в дії
Досягнення педагогічних працівників 1982-2011 рр.
Досягнення педагогічних працівників з 2012 р.
Досягнення педагогічних працівників з 2018 р.
Досягнення педагогічних працівників з 2019р
Досягнення здобувачів освіти
Досягнення здобувачів освіти 1972-2000 рр
Досягнення здобувачів освіти з 2000 рр
Досягнення здобувачів освіти з 2018р
Інформація та документи
Установчі документи
Статут закладу освіти
Свідоцтва про атестацію закладу професійної (професійно-технічної) освіти
Правила поведінки здобувача освіти в закладі освіти
План заходів (протидія булінгу)
Порядок подання та розгляду заяв про випадки булінгу
Порядок реагування на доведені випадки булінгу
Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються у закладі освіти
Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Структура та органи управління закладу освіти
Інформація про перелік товарів, робіт і послуг, отриманих як благодійна допомога,
Система енергетичного менеджменту
Кадровий склад закладу освіти згідно з ліцензійними умовами
Перелік додаткових освітніх та інших послуг, їх вартість.
Фінансові документи
Кошторис
Фінансовий звіт про надходження та використання всіх отриманих коштів
Безбар'єрний освітній простір
Мова (мови) освітнього процесу
Розмір плати за навчання, підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації здобувачів освіти.
Інформаційні матеріали про права людини (дитини)
Матеріали про безпеку в Інтернеті
Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти (згідно з ліцензійними умовами)
Результати моніторингу якості освіти
Наявність вакантних посад, порядок і умови проведення конкурсу на їх заміщення (у разі його проведення)
Вибір підручників
Електронна бібліотека
Друкована продукція ліцею
Спорт в житті ліцею
Молодь – за здоровий...
Відеоматеріали
Психологічна служба
Творчі напрацювання учнів
ВІРТУАЛЬНИЙ МЕТОДКАБІНЕТ
Інформація для випускників
Наявність гуртожитків та вільних місць у них, розмір плати за проживання
Контакти
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Тракторист машиніст с/г виробництва
Кухар
Фермер
Обліковець
Кондитер
Муляр
Діловод
Результати
|
Архів опитувань
Всього відповідей:
531
Статистика
Онлайн всього:
11
Гостей:
11
Користувачів:
0
Форма входу
Каталог статей
Головна
»
Статті
»
Видання ліцею
»
Видання ліцею
Приготування страв зі смажених овочів
завантажити
1
2
3
4
5
Категорія:
Видання ліцею
| Додав:
Адміністратор
(16.05.2019)
Переглядів:
515
| Рейтинг:
4.8
/
5
Всього коментарів:
0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Друзі сайту