Вже стало традицією в Казанківському професійному аграрному ліцеї щороку в лютому проводити конкурс фахової майстерності з професії «Кухар» . Конкурс мав на меті підвести підсумок навчальної діяльності , вдосконалити набуті компетентності, визначити готовність учнів до самостійної діяльності та надати їм можливість проявити творчі здібності.
Програмою конкурсу передбачалося проведення двох турів
І-теоретичний
ІІ- практичний
Під час першого туру учні виконували тестові та описові завдання .
Практична частина конкурсу передбачала приготування страви «Млинчики з різними начинками». У конкурсі брали участь 6 учнів третього курсу (майстер виробничого навчання Кічула Тетяна Сергіївна).
Журі в складі заступника директора з НВР Кваши Т.В., викладача предметів професійно-теоретичної підготовки з професії «Кухар» Мартинюк Віти Олександрівни, майстра виробничого навчання Чегодар Тетяни Анатоліївни, психолога Долженко Ірини Федорівни уважно стежили за ходом змагань та дали об’єктивну оцінку підготовленості конкурсантів.
За підсумками двох турів перемогу одержав Приндич Віталій, який приємно вразив присутніх високою якістю готової страви та оригінальністю її подачі страви.
Слід також відзначити учениць Губу Л.( ІІ місце) та Коробову О.( ІІІ місце), які лише на декілька балів поступилися переможцю конкурсу.
Заступник директора з НВР Кваша Т.В.
|