Субота, 18.05.2024, 09:25
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Яка з професій найпрестижніша на сьогоднішній день?
Всього відповідей: 523
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 18 » За волонтерами – майбутнє!
14:43
За волонтерами – майбутнє!

За волонтерами – майбутнє!

«Хочеш жити для себе –                               «Раз добром зігріте  серце,

    живи для інших».                                               вік    не охолоне.                           

Сенека                                                          Т.Г.Шевченко

     «Покинутих людей не кинь напризволяще, який ти скарб для них несеш, згадай про тих, кому сьогодні важче, тобі не легше стане, але все ж…», - ці слова вітчизняної поетеси Лесі Українки вже багато років, як заклик звучать для майбутніх поколінь.

     Прояв людяності до тих, кого спіткало лихо, до захворілого сусіда чи до співробітника, завжди було притаманне нашому народу. Тому в цей нелегкий час, коли іноді змінюються родинні стосунки, допомога добрим словом, порадою, посильною допомогою, стає все більш актуальною. Тому класний керівник 158 групи Воловенко К.Е. провела відкриту виховну годину  за темою «Планета старість».

   

        Волонтерська робота має велику відповідальність в трансформації українського суспільства на шляху до демократії. Ця нелегка справа об’єднала учнів Казанківського професійного аграрного ліцею, які за покликанням благородного серця надають допомогу тим, хто її потребує: чи то фізичну, чи то просто відвідати, зігріти добрим словом. І від цього світ стає кращим. Напередодні Дня Святого Миколая, 18 грудня, учні ліцею,  керівники гуртків Єманова Н.А., Галкін В.І., бібліотекар Воляницька Т.І. відвідали мешканців районного Будинку ветеранів, щоб привітати ветеранів Великої Вітчизняної війни і праці з християнським святом і подарувати їм українські пісні, гуморески, вірші.

   

     Довго аплодували юним артистам старенькі та від душі посміхались. А в кінці зустрічі ліцеїсти пригостили дідусів та бабусь кондитерськими виробами власної випічки.

Волонтери 155 групи Василенко Наталя та Соляник Тетяна відвідали ветерана праці, одну із перших працівників ліцею Бузирєву М.С.

     Вихованці ліцею ходять до ветеранів, щоб не тільки допомогти, а й просто поцікавитись  їх життям, вітають  зі святами, а чи просто сказати тепле слово. Адже ліцеїстам є на кого рівнятися. Директор В.Г.Дорошенко – є живий зв’язок між поколіннями минулим та теперішнім. Він завжди розповідає своїм вихованцям про минуле нашої Батьківщини, дбає про сьогодення та майбутнє молоді, постійно проявляє турботу про ветеранів , надає велику допомогу в організації заходів, виділяє транспорт, продукти для виготовлення випічки.

                                     Сізоненко Н.О. -  заступник директора з НВР.

Категорія: Учнівське самоврядування | Переглядів: 590 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Неофіційний сайт Казанківського району!


Казанківський ПАЛ © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz