На завершальному етапі
виробничої практики учнів групи 154 з професії «Кухар» 3 розряд, яка
проходила з 2.09.по 14.11. 2013 на
підприємствах, в організаціях та установах району згідно затвердженого графіка проведено
пробні кваліфікаційні роботи.
Під час виконання кваліфікаційних робіт учні показали
набуті професійні практичні навички і вміння, комісія оцінювала дотримання
правил техніки безпеки, санітарії та гігієни, технології приготування їжі, норм
часу, а також технологічні вимоги при
подачі готової страви.
Показали такі результати:
Високий рівень - 2 учні (9%) Назарян А.,Берестенко А.
Достатній рівень -14 учнів (61%) Слід
відзначити Просенюк Х., Асмолову М., Тимощук А., Шворінь А., Гнедко Н., Грішман
Н., Короленко В.
|