Майстер виробничого навчання Солянік А.В. провела відкритий урок в групі №169 на тему «Приготування дріжджового тіста безопарним способом і виробів з нього : пиріжків печених з м’ясним фаршем, лівером, горохом».
В ході уроку 3 бригади учнів «Пухкенькі», «Лівер» та «Чечевиця» змагалися на «Технологічному ринзі», ставлячи один одному теоретичні питання з теми, із запропонованих наборів сировини вилучали зайві продукти. Успішно справились із розв’язанням виробничої ситуації, оцінивши зразки тіста згідно вимог до якості, та професійно визначали недоліки готових виробів. Серйозно поставились учні і до виконання домашнього завдання, підготувавши інформаційні довідки про нетрадиційні начинки та поради для приготування дріжджового тіста.
Та найвідповідальнішим етапом уроку стало безпосереднє формування виробів з різними начинками, під час якого учні проявили майстерність і творчі здібності. Найкращі вироби вдалися у Опанович Тетяни, Готри Наталії, Густєй Альони, Долгої Діани, і Гренюк Дар’ї.
Діяльність на уроці і майстра виробничого навчання, і учнів отримали схвальну оцінку присутніх.
Заст. директора з НВирР Т. В. Кваша
|