Згідно річного плану роботи ліцею у 2017-2018 н.р. та навчального плану з професійної підготовки професії «Кухар, кондитер», за результатами виробничої практики проведені пробні кваліфікаційні роботи в групі №169 І курсу з професії «Кухар ІІІ розряду» і в групі №167 ІІ курсу з професії «Кондитер ІІІ розряду».
Учні групи №167 ІІ курсу з професії «Кондитер ІІІ розряду» пробну кваліфікаційну роботу виконали та захищали 22.06.2018р.
Всі учні групи готували, за вільно вибраними варіантами, різні види кондитерських виробів і захищали їх перед компетентною комісією.
Другокурсники демонстрували свої знання та практичні уміння, частина яких значно покращилися під час проходження виробничої практики в умовах виробництва, зокрема Галуза Світлана, Козак Діана, Сідоров Володимир, Мерзлікіна Надія та Стратулат Ольга. Понад 50% учнів отримали оцінки достатнього та високого рівня.
Учні групи №169 І курсу з професії «Кухар ІІІ розряду» пробну кваліфікаційну роботу виконували та захищали по підгрупах протягом 20.06 - 21.06.2018р..
Всі учні готували, за вільно вибраними варіантами, дві страви, що належать до перших та других страв або їх аналоги – напівфабрикати.
За роботою учнів слідкувала компетентна комісія, яка об’єктивно оцінила знання і практичні уміння учнів. Першокурсники впевнено демонстрували набуті знання та уміння, частина яких покращили їх під час проходження виробничої практики в умовах виробництва. 53% учнів отримали оцінки достатнього та високого рівня, 47% - середнього. П’ять учнів Клімова Марина, Мотрук Анна, Пристая Тетяна, Рязанова Наталія, Ясинська Ольга якісно перевершили оцінку за ІІ семестр начального року з професійно-практичної підготовки.
Методист ліцею Л.Г. Баранюк
|