З третього лютого розпочався місячник методичної роботи МК «Кухар», який
завершився 28 лютого цього року. Згідно розробленого плану роботи члени
методкомісії разом з учнями груп І – ІІІ
курсів підготували різноплановий
ілюстративно-пізнавальний матеріал для стінної газети, підготували
тематичну інформацію новин «Здорове харчування», також всі майстри виробничого
навчання провели відкриті уроки, зокрема:
Чегодар Тетяна Анатоліївна 06.02.2014р.
провела з учнями першого курсу відкритий урок з теми: «Приготування котлетної
маси з м’яса і напівфабрикатів з неї».
У рамках місячника методичної роботи МК «Кухар» 12.02.2014р. молодий
майстер виробничого навчання Мартинюк Віта Олександрівна провела відкритий урок
з учнями своєї групи №154 на тему: «Приготування дрібно шматкових
напівфабрикатів для смаження та тушкування».
Відкритий урок з виробничого навчання з теми «Приготування виробів із дріжджового здобного тіста» в
гр.№150 ІІІ курсу також проведений майстром в.н. другої категорії Тарасюк Л.В.
Всі
члени методичної комісії «Кухар» підготували
широкомасштабний позаурочний захід «Масниця». Були задіяні учні І – ІІІ
курсів, які не тільки напекли млинці та подавали їх з різними начинками з
узваром та чаєм всім присутнім на
заході, але й підготували театралізоване дійство проводів зими та зустрічі
весни. Шляхом залучення до проведення
заходу керівників художньої самодіяльності ліцею Галкіна В.І. та Єманової Н.А.,
позаурочний захід викликав жвавий інтерес, позитивні емоції та приємні враження
в учнів, працівників ліцею та гостей.
Більш детальна інформація на сайті Казанківського ПАЛ у
розділі «Методична робота ліцею: позаурочні заходи».
Методист Л.Г.Баранюк
|